ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΙΣΑ: Παράταση 10 ημερών για τους γιατρούς του ΠΕΔΥ

Παράταση προθεσμίας πέραν των 10 ημερών για τους ιατρούς του ΠΕΔΥ, προκειμένου να διακόψουν το ελευθέριο επάγγελμά τους και οι οποίοι είχαν κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα, ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας, με επιστολή του προς τον Διοικητή της 1ης Διοίκησης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής κ. Σταύρο Πεντέα.

ΙΣΑ: Παράταση 10 ημερών για τους γιατρούς του ΠΕΔΥ

Όπως αναφέρει ειδικότερα ο ΙΣΑ στην επιστολή του, «Ενόψει του με αρ.πρωτ. 33358/20-14 εγγράφου σας που αφορά στην εκτέλεση της με αρ. πρωτ. 9817/2014 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προθεσμία που θέτετε στους ιατρούς, προκειμένου να διακόψουν το ελευθέριο επάγγελμα τους, έχει τεθεί από εσάς στις δέκα εργάσιμες ημέρες, οπότε εκπνέει την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014».

Την ίδια ημέρα ωστόσο, όπως διευκρινίζει ο ΙΣΑ, «στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπιδων (κτίριο 9 αίθουσα 16) θα εκδικαστεί η τακτική αγωγή των ιατρών κατά της ΔΥΠΕ, οπότε και επί της έδρας θα ζητηθεί από τους ιατρούς η χορήγηση νέας προσωρινής διαταγής για μη κλείσιμο των ιατρειών τους. Γίνεται λοιπόν σαφές ότι σε περίπτωση χορήγησης της προσωρινής διαταγής θα επικρατήσει μεγάλη αναστάτωση για τους ιατρούς, ως εκ τούτου σας καλούμε όπως θέσετε προθεσμία πέραν των δέκα ημερών».

Διαβάστε ακόμη:

ΙΣΑ: Γυρίζει την πλάτη ο Γ. Ελευθερίου σε συνεργασία με τον Γ. Πατούλη

Πατούλης: Συνεργασία και με άλλες παρατάξεις για αντιπροσωπευτικό Προεδρείο

Το σύστημα «διψάει» για προσλήψεις έστω και βαμμένες με προεκλογικό χρώμα