ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Συγχαρητήρια του ΠΙΣ στην νέα κόκκινη ηγεσία του υπουργείου Υγείας

Συνάντηση με την νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας ζητά ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της.

Συγχαρητήρια του ΠΙΣ στην νέα κόκκινη ηγεσία του υπουργείου Υγείας

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, με την αφορμή ανάληψης των καθηκόντων της νέας Ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στους κ.κ. Π. Κουρουμπλή – Υπουργό Υγείας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Α. Ξανθό – Αν. Υπουργό Υγείας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δ. Στρατούλη - Αν. Υπουργό Υγείας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ζητώντας παράλληλα τον ορισμό συνάντησης ανάμεσα στις δύο πλευρές, το συντομότερο δυνατόν.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, αποτελώντας τον Ανώτατο Υγειονομικό Φορέα και Θεσμικό Σύμβουλο της Πολιτείας για θέματα Υγείας, σκοπεύει στη συνεχή συνεργασία με τη Πολιτεία για την επίτευξη της αντιμετώπισης των προβλημάτων της υγείας και περίθαλψης του ελληνικού λαού.

Εν τω μεταξύ να σημειώσουμε ότι κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Υγείας το μεσημέρι της Τετάρτης, παρών ήταν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΙΣ κ. Μιχάλης Βλασταράκος, ο πρόεδρος του ΙΣΑ κ.Γιωργος Πατούλης καθώς και η ταμίας του ΠΙΣ και πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κυρία Βαρβάρα Ανεμοδουρά.

Διαβάστε ακόμη:

Κουρουμπλής: Φεύγει ένας Πατρίκιος και έρχεται ένας Πληβείος

Σαν έτοιμοι από καιρό, οι 3 ισχυροί άνδρες της Υγείας πιάνουν από σήμερα δουλειά