ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Τέλος το 5ευρω στα νοσοκομεία της Εύβοιας

Στην εφαρμογή και επίσημα των εξαγγελιών του υπουργείου Υγείας περί κατάργησης του εισιτηρίου των 5 ευρώ στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων προχωρά η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων της Εύβοιας (ΕΙΝΝΕΥΒ).

Τέλος το 5ευρω στα νοσοκομεία της Εύβοιας

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Εύβοιας κ. Αντώνης Σώτος, σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει:

«Μετά από τις εξαγγελίες του Υπουργού κου Κουρουμπλή αλλά και μετά την πρόσφατη δέσμευση του αναπλ. Υπουργού κου Ξανθού στην πρόσφατη συνάντησή μας, για την κατάργηση των 5 ευρώ στα Τακτικά Ιατρεία, η ΕΙΝΝΕΥΒ καλεί όλους τους συναδέλφους των Νοσοκομείων και των δημόσιων δομών Υγείας της Εύβοιας να υλοποιήσουν στην πράξη την εξαγγελία της Κυβέρνησης της εθνικής σωτηρίας.

Ειδικά ο πρόεδρος της ΕΙΝΝΕΥΒ δεσμεύεται ότι από την ερχόμενη Δευτέρα, 09.03.2015 , θα εξετάζει άνευ εισιτηρίου (5 ευρώ) τους ασθενείς που θα έχουν κλείσει το καθορισμένο ραντεβού μετά από συνεννόηση με το 1535, στα Τακτικά ΕΙ της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γ.Ν.Χαλκίδας.

Ελπίζουμε ότι όλοι οι συνάδελφοι των Τακτικών ιατρείων να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας , καταργώντας έτσι το επαίσχυντο χαράτσι και υλοποιώντας την εξαγγελία της κυβέρνησης της Αριστεράς.

Τέλος καλούμε την διοίκηση του Γ.Ν. Χαλκίδας να στηρίξει την προσπάθειά μας εκδίδοντας σχετική κατευθυντήρια οδηγία».