ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Δρομοκαϊτειο»: Με σοβαρά οικονομικά προβλήματα αλλά με επάρκεια φαρμάκων και υλικού

Μπορεί να αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, ωστόσο το Ψ.Ν.Α «Δρομοκαϊτειο» έχει πλήρη επάρκεια φαρμάκων, συρίγγων και λοιπού υγειονομικού υλικού.

Δρομοκαϊτειο»: Με σοβαρά οικονομικά προβλήματα αλλά με επάρκεια φαρμάκων και υλικού

Αυτό αναφέρει την Πέμπτη ο πρόεδρος του νοσηλευτηρίου Ισίδωρος Πρώιος, με αφορμή τελευταία δημοσιεύματα που φέρουν το νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα για ελλείψεις σε βασικά υγειονομικά υλικά και φάρμακα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του «Δρομοκαϊτειου» έχει ως εξής:

«Σχετικώς με καταγγελίες για ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό και φάρμακα, οι οποίες έγιναν από ιδιώτες, απασχολούμενους με ατομική σύμβαση μίσθωσης έργου στην καθαριότητα του Νοσοκομείου, σας ενημερώνομε ότι αυτές είναι ανακριβέστατες. Το Νοσοκομείο αντιμετωπίζει μεν πρόβλημα ταμειακών διαθεσίμων, έχει, όμως, πλήρη επάρκεια φαρμάκων, συρίγγων και λοιπού υγειονομικού υλικού.

Η αναφορά, επίσης, στην πολλαπλή χρήση των συρίγγων είναι ψευδέστατη, κακόβουλη και συκοφαντική για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, το οποίο επιτελεί το έργο του κάτω από αντίξοες συνθήκες με υψηλό αίσθημα ευθύνης, χρησιμοποιώντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας και με πλήρη συμμόρφωση προς στους κώδικες ιατρικής και νοσηλευτικής δεοντολογίας».

Διαβάστε ακόμη:

Διευκρινήσεις για Μεταξά & Δρομοκαΐτειο από την 2η ΥΠΕ - Προωθεί προσλήψεις επικουρικών και αξονικούς