ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

OKANA: Αβάσιμη η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων

Ανακοίνωση αναφορικά με το «ανακριβές και αβάσιμο» -όπως το χαρακτηρίζει- περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Ο.ΚΑ.ΝΑ. εξέδωσε το Δ.Σ. του Οργανισμού.

OKANA: Αβάσιμη η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων

Όπως τονίζεται, σε καμία περίπτωση δεν συντρέχει "απόλυση" οποιουδήποτε εργαζόμενου στον Ο.ΚΑ.ΝΑ. με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, όπως ψευδώς αναφέρεται στη συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Αναλυτικά το ΔΣ του Οργανισμού επισημαίνει:

«Θεωρούμε ότι η εξέταση ενστάσεων για δύο θέσεις με δελτίο παροχής υπηρεσιών επιβάλλεται στα πλαίσια της διαφάνειας και της αξιοκρατίας που πρέπει να διέπουν τις διαδικασίες του Ο.ΚΑ.ΝΑ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρωθεί καμία διαδικασία και ως εκ τούτου, θεωρούμε τις αποφάσεις περί προληπτικών κινητοποιήσεων του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων, ως κινήσεις εν θερμώ και υπερβολικές.

Επιπλέον, προκαλεί έκπληξη η χρονική στιγμή που γίνονται αυτές οι κινητοποιήσεις, με δεδομένη την πρόσφατη εκλογή νέου Γενικού Διευθυντή και την έναρξη σε λίγες ημέρες νέων δομών για την απορρόφηση της λίστας».

Τέλος, τονίζεται ότι το Δ.Σ. του Ο.ΚΑ.ΝΑ υποστηρίζει σταθερά την πλήρωση των θέσεων εργασίας με προσωπικό αορίστου χρόνου και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προκηρυχθούν 25 θέσεις αυτού του τύπου.

«Δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο τη διαφάνεια και την αξιοκρατία στον Οργανισμό και ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ της Διοίκησης και των εργαζομένων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Εξόφθαλμη παρέμβαση του ΔΣ του ΟΚΑΝΑ στην αξιολόγηση προσωπικού, που θυμίζει τη ιστορία ΚΕΕΛΠΝΟ & Πολάκη