ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Οι οριστικές λίστες του ΚΕΕΛΠΝΟ για τους γιατρούς των ΜΕΘ - Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του φορέα

Αναρτήθηκε την Πέμπτη στην ιστοσελίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο οριστικός πίνακας αποτελεσμάτων της από 9-2-2016 υπ’ αριθμ. 253 προκήρυξης αναφορικά με τους ιατρούς που θα στελεχώσουν τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. 

Οι οριστικές λίστες του ΚΕΕΛΠΝΟ για τους γιατρούς των ΜΕΘ - Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του φορέα

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας, οι 100 γιατροί αναμένεται να τοποθετηθούν στις ΜΕΘ τις επόμενες ημέρες, ενώ αναμένεται και η λίστα εντός του Ιουνίου, για τις λίστες των 400 νοσηλευτών.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, το Δ.Σ. του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. στη Συνεδρίασή του στις 15 Ιουνίου 2016 ενέκρινε τις εισηγήσεις της Επιτροπής Ενστάσεων και της Επιτροπής Αξιολόγησης του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ και αποφάσισε την ανάρτηση του οριστικού πίνακα επιτυχόντων, αποτυχόντων και αποκλεισθέντων, καθώς και αυτών που δεν αποδέχονται το διορισμό τους, που αποτελούν και τους μοναδικούς Πίνακες που ενέκρινε το Δ.Σ. του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Με βάση τους Πίνακες αυτούς καλούνται οι επιτυχόντες να δηλώσουν αποδοχή της πρόσληψής τους. Για τις θέσεις που παραμένουν άγονες, θα έχουν τη δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν εκ νέου υποψηφιότητά τους, με την επαναπροκήρυξη των θέσεων αυτών.

Να θυμίσουμε ότι οι περιβόητες αυτές λίστες έχουν μεγάλη ιστορία. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης φέρεται να«πείραξε» τις λίστες με τα ονόματα, κάτι που δεν ανέχθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, με αποτέλεσμα να του κοστίσουν την κεφαλή του. Ο κ. Γιαννόπουλος μετά την εκδίωξή του από την προεδρία του ΚΕΕΛΠΝΟ, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στο ΣτΕ και αναμένεται η έκδοση της σχετικής απόφασης.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα οριστικά αποτελέσματα του ΚΕΕΛΠΝΟ για τους γιατρούς.