ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

«Κόκκινη γραμμή» η υγεία των Ελλήνων

Υποχρεωμένος ο Τσίπρας να πει το μεγάλο «ΟΧΙ» στη Μέρκελ που... καίγεται να συνεχιστεί η καταστροφική γερμανική πολιτική στο ΕΣΥ.

«Κόκκινη γραμμή» η υγεία των Ελλήνων

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να αποτελεί σύμπτωση και από τη στιγμή που η Άνγκελα Μέρκελ μίλησε και πάλι δημόσια, αυτή τη φορά μετά τη συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο, για συνέχιση της καταστροφικής συνεργασίας με τη Γερμανία στον τομέα της Υγείας, τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από σοβαρά...

Βλέπετε, οι Γερμανοί έχουν περιέλθει σε κατάσταση πανικού από τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τις πρώτες αποφάσεις του υπουργού Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, που στόχο έχουν να μπει ένα οριστικό και αμετάκλητο τέλος στη διάλυση του ΕΣΥ, όπως αυτή πραγματοποιήθηκε από το «Made in Germany» σχέδιο, το οποίο κατά γράμμα εφάρμοσαν οι «νεκροθάφτες» της Υγείας, Λοβέρδος, Γεωργιάδης και Βορίδης. Ένα σχέδιο καταστροφής, το οποίο –όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο κ. Κουρουμπλής– καλούμαστε να το πληρώσουμε κιόλας και μάλιστα... χρυσό!

Προφανώς και δεν είναι τυχαίο ότι μετά τη συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο, όπως ακριβώς και μετά την ολοκλήρωση της οχταμερούς στις Βρυξέλλες, η Μέρκελ επέλεξε τον τομέα της Υγείας για να κάνει ξεκάθαρη αναφορά για τις γερμανικές... ανησυχίες, στέλνοντας το μήνυμα στον Έλληνα πρωθυπουργό για την απόφαση που πρέπει να πάρει σε σχέση με τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας.

Για τη συνέχιση ή μη της υποταγής προς όφελος των γερμανικών συμφερόντων και μόνο, αφού εδώ και πέντε χρόνια που η Ελλάδα ήταν υπό γερμανική «μνημονιακή κατοχή», το πλήγμα για την υγεία των Ελλήνων ήταν ανεπανόρθωτο. Και αυτό το πλήγμα ήταν ένας από τους βασικότατους παράγοντες που οδήγησαν την πλειονότητα των πολιτών να επιλέξουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις εκλογές της 25ης Γενάρη, ώστε να μπει ένα τέλος στην παρουσία στην κυβέρνηση των «εντολοδόχων» της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Μπορεί για τον τομέα της Υγείας ο Αλέξης Τσίπρας να μην έκανε κάποια ξεχωριστή αναφορά στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου, πρέπει να είναι, ωστόσο, ξεκάθαρη η στάση του και αταλάντευτη η πολιτική της κυβέρνησης, αφού είναι βέβαιο ότι οι πιέσεις των Γερμανών και των Ισραηλινών που «κρύβονται» πίσω από την «κυριαρχία» της Μέρκελ στην Ευρώπη θα κορυφωθούν.

Η υγεία των Ελλήνων δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο «διαπραγμάτευσης» σε κανένα απολύτως «τραπέζι» με Ευρωπαίους εταίρους, γι' αυτό και ο Έλληνας πρωθυπουργός πρέπει να παραμείνει προσηλωμένος στην υλοποίηση του «ελληνικού σχεδίου», το οποίο ήδη έχει αρχίσει να εφαρμόζει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, αρνούμενος να μπει σε οποιαδήποτε διαδικασία... υιοθέτησης συνεργασιών και «συμβουλών» προς όφελος των γερμανικών συμφερόντων.

Η Ανγκελα Μέρκελ και οι συνεργάτες της πρέπει, από την πλευρά τους, να καταλάβουν ότι η περίοδος που αλώνιζαν και στο υπουργείο Υγείας ο Φούχτελ και οι εκπρόσωποι των γερμανικών εταιρειών έχει παρέλθει οριστικά και αμετάκλητα.

Η υγεία των Ελλήνων πρέπει να αποτελεί επί μονίμου βάσεως τη βασική «κόκκινη γραμμή», την οποία η ελληνική κυβέρνηση «απαγορεύεται» να παραβιάσει...

Πηγή: newsbomb.gr