ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Ο ΙΣΑ & ο πρόεδρός του δεν εκφοβίζονται: Νέα απάντηση Πατούλη σε Βαρνάβα

Για τα καλά έχει ανάψει ο πόλεμος μεταξύ Γιώργου Πατούλη και Δημήτρη Βαρνάβα, καθώς μετά από ένα ατελείωτο γαιτανάκι δηλώσεων και αντιπαραθέσεων, ο πρόεδρος του ΙΣΑ αργά την Πέμπτη το βράδυ, με νέα του ανακοίνωση, δηλώνει πως «ο Ιατρικός Σύλλογος και ο πρόεδρός του δεν εκφοβίζονται».

Ο ΙΣΑ & ο πρόεδρός του δεν εκφοβίζονται: Νέα απάντηση Πατούλη σε Βαρνάβα

Αναφέρει αναλυτικά ο κ. Πατούλης στην ανακοίνωσή του:

«Ως πρώην Πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ και πλέον Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου ο κ. Βαρνάβας επέλεξε για μία ακόμη φορά να επιτεθεί, με δηλώσεις του, κατά του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Προέδρου του, χωρίς να απαντήσει.

Οι εικόνες ντροπής από τα Κέντρα Φιλοξενίας που είδαν πρόσφατα το φώς της δημοσιότητας θα έπρεπε να τον κάνουν να αισθάνεται ντροπή για την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, που σθεναρά υποστηρίζει. Η σιωπή του ΠΙΣ ομοίως. Αντ΄ αυτού επιλέγει συστηματικά να προσπαθεί να φιμώσει εκείνους που επιλέγουν να πουν την αλήθεια και να αφυπνίσουν τους υπευθύνους για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Ο Ελληνικός λαός δεν κινδυνεύει ούτε από τους πρόσφυγες, ούτε από τους μετανάστες αλλά μόνο από τέτοιες επιλογές, σαν αυτές που ακολουθεί.

Η θέση του ΙΣΑ και του Προέδρου του, για άλλη μία φορά δικαιώθηκε από τη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση μηνών στο Υπουργείο Υγείας, από τη δημόσια παραδοχή του Προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Ρόζενμπεργκ τις προηγούμενες ημέρες, ότι υπήρξε πρόβλημα με τον προγραμματισμό των ψεκασμών σε κάποιες Περιφέρειες της χώρας, από την δημόσια επιβεβαίωση από το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Μπασκόζο ότι απαιτούνται θεσμικές αλλαγές όσον αφορά τον προγραμματισμό των ψεκασμών τα επόμενα χρόνια, αλλά και από την επείγουσα εγκύκλιο προς τις κατά τόπους επιθεωρήσεις εργασίας που έστειλε το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ο μεγαλύτερος Ιατρικός Σύλλογος της χώρας, θεσμικά, ως θεματοφύλακας της Δημόσιας Υγείας δεν θα πάψει να μάχεται και δεν εκφοβίζεται».

Διαβάστε ακόμη:

Ο κ. Πατούλης έχει χάσει κάθε φραγμό στις εκφράσεις του - Απάντηση Βαρνάβα στην φράση ορντινάτσα

Ο Πατούλης ζητά την παραίτηση σύσσωμης της ηγεσίας του υπ. Υγείας

Η Ελλάδα έχει απόλυτη επάρκεια σε αίμα αλλά τα κρούσματα της ελονοσίας θα αυξηθούν