ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Στην αντεπίθεση η διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ - Σεβόμαστε τα εργασιακά δικαιώματα

Στην αντεπίθεση περνά η διοίκηση του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., με αφορμή την επίθεση των εργαζομένων του φορέα, οι οποίοι μίλησαν πριν δύο ημέρες για κακοδιοίκηση και επιθετική συμπεριφορά από την πλευρά της διοίκησης. Η διοίκηση αναφέρει πως ενδιαφέρεται σφόδρα για την ανάπτυξη του Οργανισμού, την προστασία της δημόσιας υγείας, ενώ σέβεται τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.

Στην αντεπίθεση η διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ - Σεβόμαστε τα εργασιακά δικαιώματα

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα και ορισμένες ανεύθυνες φημολογίες η διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ επιθυμεί να επαναλάβει ότι βασικός στόχος της είναι η ανάπτυξη του οργανισμού με στόχο την επιστημονικά τεκμηριωμένη προστασία της Δημόσιας Υγείας, τονίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Κέντρου και συνεχίζει:

«Στο πλαίσιο αυτό, με νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες, εργάζεται με σκοπό την αποτελεσματική λειτουργία του οργανισμού βασιζόμενη στους επιστήμονες και όλους τους εργαζόμενούς του και σεβόμενη τα εργασιακά δικαιώματά τους. Οι όποιες θεσμικές και διοικητικές εξελίξεις θα εφαρμοστούν συντεταγμένα και με γνώμονα τη διασφάλιση της συνέχειας στην προάσπιση της Δημόσιας Υγείας».

Εν τω μεταξύ, παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο του ΚΕΕΛΠΝΟ πραγματοποιούν από τις 11.00 το πρωί της Παρασκευής, οι εργαζόμενοι του Οργανισμού, καθώς θεωρούν ότι η κυβέρνηση φέρεται απαξιωτικά απέναντι τους, υπενθυμίζοντας τις τελευταίες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, που τους χαρακτήρισε «απόστημα».

«Δεν είμαστε απόστημα, είμαστε επιστήμονες και προσφέρουμε καθημερινά για την δημόσια Υγεία», τονίζουν και καταγγέλλουν ότι εδώ και πέντε μήνες δέχονται καθημερινά τακτικές αποκλεισμού και εκφοβισμού από την διοίκηση που όρισε ο κύριος Πολάκης.

Διαβάστε ακόμη:

ΚΕΕΛΠΝΟ: Αιχμές εργαζομένων για κακοδιοίκηση Ρόζενμπεργκ, την ώρα που ο Γιαννόπουλος επιστρέφει