ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΕΕΛΠΝΟ: Η Πρώτη φορά Αριστερά αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους & τις ΜΕΘ στον αέρα

Η κόντρα Πολάκη Γιαννόπουλου φαίνεται ότι θα πάει αρκετά μακριά, όμως το μεγάλο ερώτημα είναι τι φταίνε στην παρούσα φάση οι 600 εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι με τις ... ευλογίες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

ΚΕΕΛΠΝΟ: Η Πρώτη φορά Αριστερά αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους & τις ΜΕΘ στον αέρα

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Χθες ο καθηγητής Αθανάσιος Γιαννόπουλος – ο οποίος από την Δευτέρα πηγαίνει καθημερινά στο ΚΕΕΛΠΝΟ - συγκάλεσε ΔΣ με μοναδικό θέμα την μισθοδοσία του 15νθήμερου των εργαζομένων.

Παρέστησαν μόνο τέσσερα άτομα, ενώ τα υπόλοιπα πέντε, δεν εμφανίστηκαν, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί το ΔΣ και άρα η μισθοδοσία 600 ατόμων να βρίσκεται στον «αέρα».

Μεταξύ των εργαζομένων που δεν εμφανίστηκαν αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι και η σύζυγός του Αλέκου Φλαμπουράρη κυρία Ευσταθία Πανατοπούλου. Είναι εντελώς προφανές, ότι τα πέντε αυτά άτομα, δεν θέλουν να πάνε κόντρα στις επιταγές του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη, και δεν επιθυμούν να νομιμοποιήσουν το ΔΣ με επικεφαλής τον κ. Γιαννόπουλο και άρα, να ενστερνιστούν την αθωωτική απόφαση του ΣτΕ.

Είναι εντυπωσιακό πράγματι, πως μία Αριστερή κυβέρνηση αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους. Και ο προβληματισμός φυσικά συνεχίζεται: Δηλαδή εάν τελικά ο κ. Γιαννόπουλος παραμείνει στο ΚΕΕΛΠΝΟ – έως ότου λήξει η θητεία του τον Μάρτιο του 2017- το ΔΣ δεν θα συνέλθει ποτέ, ή θα καθυστερεί συστηματικά να συγκληθεί, εις βάρος των εργαζομένων;

Αλήθεια τι λέει για όλα αυτά ο αξιότιμος κ. Φλαμπουράρης αλλά και όλα τα μέλη της κυβέρνησης της «Πρώτης φοράς Αριστερά;».

Το ζήτημα δεν είναι τα πρόσωπα όπως έγραψε χθες και το onMed.

Το μείζον θέμα αυτή την στιγμή, είναι οι κλίνες ΜΕΘ που είναι ακόμη στον αέρα, καίτοι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας επισημαίνει πως η λειτουργία τους αποτελεί προτεραιότητα για την δημόσια υγεία. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι 150 θέσεις νοσηλευτών και 30 θέσεις γιατρών, για τις κλίνες ΜΕΘ δεν έχουν ακόμη καλυφθεί, γεγονός εξαιρετικά σοβαρό, καθώς είμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου με την γρίπη να καραδοκεί. Ας μην ξεχνάμε πόσα θύματα θρηνήσαμε πέρυσι από τις επιπλοκές της γρίπης και από το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην δημόσια υγεία με τις ατελείωτες ουρές στα νοσοκομεία, για μία κλίνη Εντατικής.

Θα ήταν πιο τίμιο επομένως, να δώσει στο θέμα αυτό την λύση της η Πρώτη φορά Αριστερά!

Διαβάστε ακόμη:

Ο Γιαννόπουλος στο ΚΕΕΛΠΝΟ, γυρίζει την πλάτη στην ακρόαση που ζητά το υπ. Υγείας