ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Το Υπουργείο Υγείας παύει τον διοικητή του Γ.Ν. Φλώρινας

Το Υπουργείο Υγείας παύει τον διοικητή του Γ.Ν. Φλώρινας

Στο πλαίσιο της αξιολόγησης των διοικητών των νοσοκομείων, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας κάλεσε σε συνάντηση τον διοικητή του Γ.Ν. Φλώρινας, κο Κοτοπούλη Νικόλαο.

Στην κίνηση αυτή οδήγησε η διαπίστωση ότι καταγράφονται σοβαρά προβλήματα δυσλειτουργίας στο νοσοκομείο σε σχέση με την ποιότητα των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και παράλληλα ότι υπάρχουν σαφείς ενδείξεις διοικητικής ανεπάρκειας, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου υγείας.

Στη συνάντηση ζητήθηκαν από τον κο Κοτοπούλη εξηγήσεις σχετικά με τα θέματα που τέθηκαν. Δεδομένου ότι οι εξηγήσεις που δόθηκαν κρίθηκαν ανεπαρκείς, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, σε συνεργασία με τη διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (3η ΥΠΕ), θα ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες, για την παύση του κ. Κοτοπούλη από τα καθήκοντα του διοικητή του Γ.Ν. Φλώρινας.

Προσωρινά και μέχρι το πέρας της διαδικασίας πλήρωσης της θέσης, χρέη διοικητή του Γ.Ν. Φλώρινας θα ασκήσει διοικητής άλλου νοσοκομείου της 3ης ΥΠΕ, ο οποίος θα επιλεγεί σε συνεννόηση με τη διοίκησή της.

Διαβάστε επίσης:

Λουκέτο από σήμερα στη χειρουργική κλινική του νοσ. Φλώρινας