ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΡΜΑ: Τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ τον έχει κυριεύσει το «σύνδρομο της δημοσιότητας»

Επίθεση κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου και της πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ) εξαπέλυσε την Τετάρτη 16 Αυγούστου το Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα (ΑΡΜΑ) σχετικά με την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών.

ΑΡΜΑ: Τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ τον έχει κυριεύσει το «σύνδρομο της δημοσιότητας»

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της παράταξης ΑΡΜΑ αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Αυτό που συγκλονίζει το Πανελλήνιο, ήταν ακόμη μια "ηχηρή" παρέμβαση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ.

Την ώρα που οι άνθρωποι μετρούσαν τις πληγές τους και ο Κρατικός Μηχανισμός προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τα μέτωπα των πυρκαγιών, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, με ένα ακόμη Δελτίο Τύπου στις 16/8/2017, συνεχίζει τον καθημερινό του έργο συκοφάντησης και απαξίωσης του ΕΣΥ και του ΕΚΑΒ. Υπηρετώντας πιστά το δόγμα "ένας είναι ο εχθρός, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ" παίρνει θέση και στο ζήτημα των πυρκαγιών!!!!, αναδεικνύοντας ελλείψεις στο ΕΚΑΒ (που δεν χρειάστηκε να επέμβει, όπως δηλώνει ο ίδιος!!!!) και καταλήγει σε ένα παραλήρημα επί παντός επιστητού (Νοσοκομεία, προϋπολογισμοί, κα). Το κερασάκι στην ανακοίνωση είναι η 101η επίθεση στον Πολάκη (ευτυχώς τη γλύτωσε -προσωρινά- ο Μαδούρο...).

Γίνεται κατανοητό ότι τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ τον έχει κυριεύσει "το σύνδρομο της δημοσιότητας". Δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να μην είναι καθημερινά στην επικαιρότητα, είτε στην τηλεόραση για τα προβλήματα του Κ.Υ. Κάτω Ραχούλας (που υπήρχαν από χρόνια, αλλά σιωπούσε για να υποστηρίξει το success story των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, τώρα όμως ΠΡΕΠΕΙ να τα αναδείξει..) είτε με Δελτία Τύπου για τα ψυγεία και τις μπαταρίες των Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ... Είναι δε τέτοια η αίσθηση καθήκοντος, που για να αποκαλύψει τα σχέδια της Κυβέρνησης, συνεργάζεται ακόμη και με ξένες μυστικές Υπηρεσίες!!!!. Έτσι κατάφερε να ενημερώσει τους Πολίτες ότι στην Κάρπαθο, η μετατροπή του Κ.Υ. σε Νοσοκομείο, εξυπηρετεί τα σχέδια του ΝΑΤΟ!!!!, μια και εκεί θα γίνει Νατοϊκή Βάση, και να επιβεβαιώσει τις αιτιάσεις της Αντιπολίτευσης (από έγκυρες πηγές...) ότι οι πολιτικές που ασκούνται στην Υγεία έχουν τη σφραγίδα του Μαδούρο!!!!.

Έχει καθήκον, απέναντι στον Ελληνικό Λαό, να αποκαλύψει τα σχέδια που απεργάζονται για τη "διάλυση" του Ε.Σ.Υ ο ανειδίκευτος Πολάκης και ο κομμουνιστής Ξανθός, με την υψηλή εποπτεία του Τσίπρα. Γι' αυτό και στα μνημονιακά χρόνια που κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ (2010-2014) τα σοβαρά προβλήματα του Ε.Σ.Υ. (κλεισίματα Νοσοκομείων, διαθεσιμότητες, μείωση προϋπολογισμών έως -40%, ΜΗΔΕΝ προσλήψεις, απολύσεις 2500 γιατρών, 5ευρο, Ιδιωτικοποιήσεις Υπηρεσιών κα. η ΠΟΕΔΗΝ τα ανέδειξε με Δελτία Τύπου 57 Σελίδων!!!!!, ενώ τα χρόνια 2015-2017, όπου υπάρχει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και παρότι από τη μια παραμένουν αρκετά προβλήματα και συνεχίζουν να ασκούνται μνημονιακές πολιτικές, από την άλλη υπάρχουν σημαντικές ΘΕΤΙΚΕΣ παρεμβάσεις (κατάργηση του 5ευρου, αύξηση της χρηματοδότησης, ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ –και η διαγραφή των χρεών-, ενίσχυση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ του ΕΣΥ, Αύξηση του Ωρομισθίου κα. η ΠΟΕΔΗΝ έχει εκδώσει Δελτία Τύπου που ξεπερνούν τις 1300 Σελίδες!!!!!, αναδεικνύοντας τους λιμούς, σεισμούς και καταποντισμούς που έφερε στην Υγεία η σημερινή Κυβέρνηση. Είναι δε τέτοια η «πολιτική τύφλωση» που τους καθοδηγεί, που δεν έχουν δει ούτε ένα(1)!!! θετικό μέτρο για το ΕΣΥ στα 2 χρόνια διακυβέρνησης του ΕΣΥ. Στις 1300 σελίδες υπάρχει μόνο καταστροφολογία, κραυγές «πεθαίνει κόσμος», ψευδολογίες και συκοφαντίες ....

Η σύγκριση των 2 περιόδων, αναδεικνύει ΞΕΚΑΘΑΡΑ τις σκοπιμότητες που υπηρετεί ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ)».