ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Μαθήματα Συντροφικής Ευτυχίας σε ένα μοναδικό σεμινάριο

«Μαθήματα Συντροφικής Ευτυχίας» μας καλεί να παρακολουθήσουμε η Ψυχολόγος Υγείας - Ψυχαναλύτρια, Νεφέλη Ταμπάκη, Μ.Α, την Τρίτη 3 Μαρτίου από τις 20.00 - 21.30 στο LifeMeeting της LOVESMILES.

Μαθήματα Συντροφικής Ευτυχίας σε ένα μοναδικό σεμινάριο

Σ' αυτό το LifeMeeting θα γίνει λόγος για το πώς μπαίνει κανείς σε μία σχέση, πώς μένει ο εαυτός του στη σχέση ενώ αλληλεπιδρά με τον άλλο, τι χρειάζεται να μπορεί να αντέξει για να συνεχίσει να απολαμβάνει τη σχέση του.

Το «μαζί» δεν είναι πάντα όπως το περιμένουμε ή όσο ευτυχές το φανταζόμαστε. Μπορεί να μην είναι καν σχέση! Από την άλλη πλευρά το «χώρια» μπορεί να είναι πιο δύσκολο από ότι θα υπολογίζαμε αλλά ίσως και πιο δημιουργικό, αναφέρει η ψυχολόγος, προσθέτοντας:

Πώς βρίσκει κανείς αυτή την ισορροπία ώστε η σχέση να λειτουργεί και να είναι ζωντανή; Και ακόμη περισσότερο, τι θα την κρατήσει ζωηρή και ανανεωτική; Πότε βοηθά η συζήτηση και τι συμβαίνει όταν τα λόγια δεν βρίσκουν ανταπόκριση;

Θα γίνει επίσης αναφορά στις σχέσεις εξάρτησης και τις επιπτώσεις τους αλλά και στο αντίπαλο δέος της ικανότητας να μπορεί να μένει κανείς μόνος του όταν αυτό είναι αναγκαίο.

Η Νεφέλη Ταμπάκη είναι ψυχολόγος υγείας και ψυχαναλύτρια, τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής και μέλος της Ελληνικής Ομάδας της International Winnicott Association.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 90' και η είσοδος ελεύθερη στον χώρο της Lovesmiles (Διονύσου 63. Κηφισιά, 1ος όροφος).
ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ: 210 6232244, καθημερινά 16:00 - 19:00.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτές είναι οι συνήθειες που δείχνουν πόσο δεμένο είναι ένα ζευγάρι

Έχεις βρει το άλλο σου μισό; - Το τεστ των 2 ερωτήσεων

Οι 10 κανόνες της σχέσης που θα κρατήσει για πάντα