ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Μάθετε πώς να είστε ευτυχισμένοι - Μάθετε για τα Happiness Labs

Πιστεύετε ότι θα γίνετε πιο ευτυχισμένοι αν κερδίσετε ένα εκατομμύριο ευρώ ή αν χάστε κάποια επιπλέον κιλά; Μάλλον κάνετε λάθος διότι οι επιστήμονες μας διαβεβαιώνουν ότι τα παραπάνω χρήματα, ή η απώλεια κιλών δεν αλλάζουν από μόνα τους... τα επίπεδα ευτυχίας μας.

Μάθετε πώς να είστε ευτυχισμένοι - Μάθετε για τα Happiness Labs

Αναλυτικότερα, έρευνες έδειξαν ότι άνθρωποι που έχουν κερδίσει μεγάλα χρηματικά ποσά, έξι μήνες μετά βρίσκονται ακριβώς στο ίδιο επίπεδο ευτυχίας που βρίσκονταν αρχικά.

Σύμφωνα δε με την καθηγήτρια S. Lyubomirsky, ερευνήτρια στην ψυχολογία της χαράς στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, το πόσο ευτυχισμένοι είμαστε είναι κατά 50% γενετικά καθορισμένο, 10% έχει σχέση με τις καταστάσεις της ζωής ενώ το 40% της ευτυχίας μας καθορίζεται από τα όσα κάνουμε καθημερινά για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας.

Πως μπορούμε λοιπόν να αξιοποιήσουμε το 40% ; Μέσω των Happiness Labs!

Tα ΗAPPINESS LABS ή εργαστήρια ευτυχίας ξεκίνησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την κοινωνιολόγο , Coach & Mentor, Δώρα Φούντα και μπορούν να μας βοηθήσουν να γίνουμε πιο ευτυχισμένοι. Τα Happiness Labs μας εκπαιδεύουν στον θετικό τρόπο σκέψης έτσι ώστε να γίνουμε ψυχικά ανθεκτικοί και να καταπολεμήσουμε τις δυσκολίες που βιώνουμε σε καθημερινή βάση. Αξίζει να αναφερθεί ότι έχουν κοινή θεματολογία παγκοσμίως και διενεργούνται παράλληλα σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων απαραίτητη η προκράτηση. Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. στο 210 6141378 & 6973747236 ή στείλτε email στο fountacoach@gmail.com

www.fountacoach.com www.facebook.com/dfounta

Founta

Διαβάστε ακόμη:

Έρευνα: Πιο ευτυχισμένη η ζωή χωρίς το Facebook

Τα 3 πράγματα που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι

ΗAPPINESS LABS: Και όμως η ευτυχία διδάσκεται....