ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Δείτε τι έκανε αυτός ο άντρας για τη σύζυγό του που πάσχει από κατάθλιψη… (pic)

Όταν ο Τιμ Μέρφι παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μόλι, υποσχέθηκε να είναι μαζί της στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Δεν έμεινε όμως στα λόγια, καθώς απέδειξε έμπρακτα την αμέριστη κατανόησή του και την υποστήριξή του προς την γυναίκα του, η οποία πάσχει από κατάθλιψη.

Δείτε τι έκανε αυτός ο άντρας για τη σύζυγό του που πάσχει από κατάθλιψη… (pic)

Η διαδικτυακή κοινότητα έχει αναδείξει τον Τιμ σε «ήρωα», καθώς η κίνησή του δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Η Μόλι το τελευταίο διάστημα δίνει μάχη με τους δαίμονές της κι έτσι ο Τιμ θέλησε να της υπενθυμίσει πόσο την αγαπά και πόσα σημαίνει για εκείνον.

Ενώ εκείνη έλειπε σε ταξίδι, ο Τιμ της έγραψε ένα μήνυμα στον καθρέφτη της κρεβατοκάμαράς τους, απαριθμώντας έναν-έναν τους λόγους για τους οποίους την αγαπά.

Η Μόλι δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Imgur, σχολιάζοντας: «Μέσα σε όλες αυτές τις δυσκολίες, ο σύζυγός μου προσπαθεί αδιάκοπα να μου φτιάχνει τη διάθεση.»

2F360BAF00000578 0 image a 44 1449774905442
2F3FD2B600000578 0 image a 36 1449773694572

Η Μόλι φυσικά δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της ενώ προσπαθούσε να τραβήξει τη φωτογραφία.

Μερικοί από τους λόγους που αναφέρει ο Τιμ είναι ότι η Μόλι έχει βιώσει την τραγωδία, όμως παραμένει το πιο αισιόδοξο άτομο, ότι δεν τα παρατά ποτέ, ότι τον κάνει να γελά καθημερινά και ότι κλαίει όταν βλέπει ένα μικρό ζωάκι.

«Έχω ένα μακρύ ταξίδι μπροστά μου και ξέρω ότι μάλλον έχει συνειδητοποιήσει ότι έχω κατάθλιψη, όμως μου κρατά το χέρι και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί», γράφει η Μόλι, σχολιάζοντας τη γλυκιά χειρονομία του Τιμ.

Δείτε κι αυτό:

«Μια επιστολή προς όσους επηρεάζονται από την κατάθλιψή μου»
Οι δαίμονες της κατάθλιψης μέσα από 20 σκληρές φωτογραφίες