ΥΓΕΙΑ

Ο πιο σέξι γιατρός μάς λέει πώς να καθαρίσουμε σωστά τα αφτιά μας! (vid)

Ο Mikhail Varshavski ανακηρύχθηκε από το περιοδικό People ως ο πιο σέξι γιατρός και οι φωτογραφίες του φαίνεται να δικαιολογούν απόλυτα αυτόν τον τίτλο!

Ο πιο σέξι γιατρός μάς λέει πώς να καθαρίσουμε σωστά τα αφτιά μας! (vid)

Μεταξύ των εφημεριών στο νοσοκομείο του Νιου Τζέρσεϊ όπου κάνει την ειδικότητά του και των δραστηριοτήτων του ιδρύματος Limitless Tomorrow που έχει ιδρύσει με σκοπό την οικονομική ενίσχυση νέων ανθρώπων, ο εμφανίσιμος γιατρός βρήκε λίγο χρόνο για να απαντήσει σε ένα συχνό ερώτημα που μας απασχολεί όλους.

Σε συνεργασία με το Women’s Health, ο Mikhail Varshavski απαντά μέσα από βίντεο ερωτήσεις αναγνωστών σχετικά με διάφορα καθημερινά ζητήματα υγείας.

Η ερώτηση αυτής της εβδομάδας είναι: «Έχω ακούσει ότι δεν κάνει να χρησιμοποιώ μπατονέτες για να καθαρίζω τα αφτιά μου. Υπάρχει κάποια άλλη μέθοδος;»

Όπως τονίζει ο Mikhail, η συστηματική χρήση μπατονέτας αυξάνει τον κίνδυνο λοιμώξεων του αφτιού. Η μπατονέτα ερεθίζει το αφτί, καθιστώντας το πιο επιρρεπές σε λοιμώξεις από βακτήρια. Παράλληλα, η μπατονέτα απομακρύνει λίγο από το κερί, όμως σπρώχνει μέρος αυτού βαθύτερα μέσα στο αφτί.

Αυτό που προτείνει ο γιατρός είναι η χρήση υπεροξειδίου του υδρογόνου, ευρύτερα γνωστό ως οξυζενέ. Ρίχνετε λίγο μέσα στο αφτί και στη συνέχεια τοποθετείτε ένα κομμάτι βαμβάκι ώστε να το απορροφήσει. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου λιώνει το περιττό κερί και με τον τρόπο αυτό απομακρύνεται φυσικά.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο πιο σέξι γιατρός, σύμφωνα με το περιοδικό People (φωτογραφίες)
Δεν ακούτε καλά; Δείτε τι μπορεί να φταίει
Γιατί μεγαλώνουν τα αφτιά μας όσο γερνάμε;
Τεστ ακοής: Πόσων ετών είναι τα... αφτιά σας;