ΥΓΕΙΑ

Το Panadol εγκαινιάζει την παρουσία του στο Διαδίκτυο με την ιστοσελίδα www.panadol.gr

To Panadol® ανοίγει ένα νέο κανάλι επικοινωνίας με τους καταναλωτές μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.panadol.gr. Η νέα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για να προσφέρει στο ελληνικό κοινό όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα Panadol® για την αντιμετώπιση πόνου και πυρετού.

Το Panadol εγκαινιάζει την παρουσία του στο Διαδίκτυο με την ιστοσελίδα www.panadol.gr

Ο επισκέπτης μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να γνωρίσει τα φαρμακευτικά προϊόντα Panadol® και να επιλέξει το κατάλληλο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του πόνου, του πυρετού ή των συμπτωμάτων του κρυολογήματος.

To Panadol® διαθέτει μια ευρεία γκάμα φαρμακευτικών προϊόντων για διαφορετικές ηλικίες και ανάγκες. Μάθετε πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τον πόνο μόνο με ένα «κλικ» στο www.panadol.gr !

Σχετικά με τη GSK

Στη GSK, όπως αναφέρουν οι επικεφαλής της διοίκησής της, μία από τις ηγετικές ερευνητικές φαρμακευτικές εταιρείες, είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής, βοηθώντας τους ανθρώπους να κάνουν περισσότερα, να νιώθουν καλύτερα και να ζουν περισσότερο.

Ο τομέας μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων και καταναλωτικών προϊόντων προσδίδει μια επιπλέον δυναμική διάσταση στην εταιρεία μας, με πασίγνωστες μάρκες, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των Panadol, Sensodyne, Corega, Breathe Right και Aquafresh ωστόσο, όπως με όλα τα προϊόντα μας, η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτές τις δραστηριότητες είναι η επιστήμη.

Με έξι κέντρα εξειδικευμένα στην Έρευνα & Ανάπτυξη μη συνταγογραφούμενων προϊόντων, για εμάς η επιστημονική καινοτομία είναι εξίσου σημαντική με το μάρκετινγκ και επιδεικνύουμε εξαιρετικές ικανότητες και στους δύο τομείς.

Panadol extra

Διαβάστε ακόμη:

Ημικρανία: Με ποιες 5 παθήσεις συνδέεται και γιατί

Δείτε πώς ακριβώς εκδηλώνονται οι ημικρανίες (βίντεο)