ΥΓΕΙΑ

Με ασθενοκεντρική προσέγγιση και φροντίδα το Ιατρείο Πόνου του ομίλου ΥΓΕΙΑ

Την εξέλιξη της Ιατρικής επιστήμης στην εξειδικευμένη αντιμετώπιση του άλγους από κατάλληλα εκπαιδευμένους ιατρούς στα χρόνια σύνδρομα πόνου, πόνο σχετιζόμενο με νεοπλασματικές νόσους, πόνο μετά από τραυματισμό ή χειρουργικές επεμβάσεις, συνιστά στις ημέρες μας το Ιατρείο Πόνου.

Με ασθενοκεντρική προσέγγιση και φροντίδα το Ιατρείο Πόνου του ομίλου ΥΓΕΙΑ

Ειδκκότερα, το Ιατρείο Πόνου του ΥΓΕΙΑ βρίσκεται σε δυναμική διαρκή συνεργασία με όλα τα τμήματα και τους θεράποντες ιατρούς Χειρουργούς, Ορθοπεδικούς, Φυσιάτρους, Ογκολόγους, Νευρολόγους, Νευροχειρουργούς, Παθολόγους κ.α. για την ολοκληρωμένη θεραπεία των ασθενών, εφαρμόζοντας φαρμακευτικές, επεμβατικές ή εναλλακτικές θεραπείες.

Στο πλαίσιο του Ιατρείου μας, όπως αναφέρει η διοίκηση του ομίλου ΥΓΕΙΑ, στον ασθενή μετά από την ιατρική συνέντευξη με την λήψη του ιστορικού, την κλινική εξέταση και τα απεικονιστικά ευρήματα, προτείνεται εξατομικευμένο θεραπευτικό πλάνο για την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί.

Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα συνεργασίας και υποστήριξης με ψυχολόγο ή ψυχίατρο εφόσον ο ασθενής αλλά και το περιβάλλον του το επιθυμούν.

Τα περιστατικά που συνήθως απευθύνονται στο Ιατρείο Πόνου για την ανακούφιση της συμπτωματολογίας του χρόνιου άλγους αφορούν:

Μεθερπητική νευραλγία
Αυχεναλγία
Οσφυαλγία
Ισχιαλγία
Ινομυαλγία
Εκφυλιστική νόσος της σπονδυλικής στήλης
Οστεοαρθρίτιδα
Κεφαλαλγία
Καρκινικός πόνος
Διαβητική νευροπάθεια

Διαβάστε ακόμη:

Όμλος Υγεία: Σημαντικές αντοχές στην λειτουργική του κερδοφορία στο α' τρίμηνο

ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ: Νέα δεδομένα στην Κλινική Μικροβιολογία

Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Αντιστέκεται στην ύφεση με αύξηση εσόδων

Νέο στέλεχος στον όμιλο Υγεία

Ένας ερευνητής, ο Α. Κυπριανίδης, νέος CEO στο Υγεία

Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Πανίσχυρος στην Αλβανία, κατέχει πλέον το 100% του νοσοκομείου στα Τίρανα