ΥΓΕΙΑ

Παγκόσμια Ημέρα Κυστικής Ίνωσης: Προσφορά σε εξετάσεις για παιδιά από το ΙΑΣΩ Παίδων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κυστικής Ίνωσης (γιορτάζεται σήμερα 8 Σεπτεμβρίου) που αποτελεί ίσως τη σοβαρότερη μορφή χρόνιας βρογχίτιδας, το ΙΑΣΩ Παίδων παρέχει τη δυνατότητα επίσκεψης σε Παιδοπνευμονολόγο στη συμβολική τιμή των 30 ευρώ με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των γονιών για τη χρόνια πυώδη βρογχίτιδα.

Παγκόσμια Ημέρα Κυστικής Ίνωσης: Προσφορά σε εξετάσεις για παιδιά από το ΙΑΣΩ Παίδων

Η χρόνια βρογχίτιδα είναι ένα καθημερινό πρόβλημα στις μέρες μας, ταλαιπωρώντας ένα μεγάλο αριθμό παιδιών που το μόνο τους σύμπτωμα είναι ένας υγρός βήχας που...δε φεύγει ή υποτροπιάζει συχνά. Τα παιδιά φτάνουν συχνά καθυστερημένα στο Πνευμονολογικό Ιατρείο γιατί δεν έχουν εκτός του βήχα ηχηρά συμπτώματα, όπως πυρετό ή δύσπνοια.

Ο έλεγχος γίνεται εξατομικευμένα ανάλογα με το ιστορικό του παιδιού ενώ η διαχείριση επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση των αναπνευστικών λοιμώξεων. Η πρόγνωση εξαρτάται σε μεγάλο αριθμό από την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση.

Η προσφορά ισχύει από 8 έως και 11 Σεπτεμβρίου 2015 για όσους επικοινωνήσουν στα τηλ. 210 6383070 – 2 (όλο το 24ωρο) και προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Διαβάστε ακόμη:

Κυστική 'Ινωση: Εξατομικευμένη άσκηση, νέα φάρμακα και γονιδιακή θεραπεία στην υπηρεσία των ασθενών

Κυστική ίνωση: Όσα πρέπει να ξέρετε για την πιο συχνή κληρονομική ασθένεια