ΥΓΕΙΑ

Δωρεάν ενημέρωση και μέτρηση σακχάρου από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά και την UNESCO

Σε μία ακόμα σημαντική δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με αποδέκτες συνανθρώπους μας ασθενέστερων κοινωνικο-οικονομικά τάξεων προβαίνει το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σακχαρώδη Διαβήτη, σε συνεργασία με τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Δωρεάν ενημέρωση και μέτρηση σακχάρου από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά και την UNESCO

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και ώρες 11.30-13.30, το Τμήμα Νοσηλευτικής του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ προχωρά σε ενημέρωση, αλλά και δωρεάν μέτρηση σακχάρου για τους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

«Η επί σειρά ετών συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, έχει στόχο να φροντίζει και να στηρίζει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη» τόνισαν χαρακτηριστικά σε κοινή δήλωσή τους, ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, καθηγητής κ. Σοφοκλής Ξυνής και ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.

Οι ωφελούμενοι των Κοινωνικών Δομών «ΠΕΙΡΑΙΑΣ_ΛΙΜΑΝΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» (Ακτή Ποσειδώνος 2-4, 1ος όροφος - Πύργος Πειραιά) και «ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ_ΝΙΚΑΙΑ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ» (Κοτυώρων 35, 2ος όροφος, Νίκαια), αλλά και όσοι πολίτες του Πειραιά και των ευρύτερων περιοχών το επιθυμούν, μπορούν να ενημερωθούν αναφορικά με την αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη, ενώ πάσχοντες και μη θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν το σάκχαρό τους εντελώς δωρεάν, με τη βοήθεια των άρτια καταρτιζόμενων σπουδαστών και σπουδαστριών του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ.