ΥΓΕΙΑ

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την δύναμη των ενζύμων!

Το ανθρώπινο σώμα είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο. Μέσα του κρύβονται μικρά θαύματα και σήμερα θα μιλήσουμε για το μικρό θαύμα που βρίσκεται στο στόμα μας, το σάλιο.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την δύναμη των ενζύμων!

Το σάλιο μας είναι στην πραγματικότητα ένα σύστημα προστασίας. Ένα φυσικό σύστημα άμυνας, αποτελούμενο από ένζυμα και πρωτεΐνες, που συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας της μικροχλωρίδας του στόματος. Τα ένζυμα είναι εκείνα που ωφελούν τα ευεργετικά για το στόμα βακτήρια και καταπολεμούν τα βλαβερά.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν το πόσο σημαντικά είναι τα ένζυμα για την καλή υγεία του στόματός μας, όμως η ισορροπία τους διαταράσσεται καθημερινά. Οι καθημερινές συνήθειες, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και το κάπνισμα αποτελούν μερικά παραδείγματα εξωγενών παραγόντων που μπορεί να συμβάλλουν στη διαταραχή. ‘Eτσι, μειώνεται η φυσική άμυνα του στόματός μας.

photos 05

Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν; Ασφαλώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε τόσο δραστικά την διατροφή και τις συνήθειές μας όμως μπορούμε να χαρίσουμε έναν.. σύμμαχο στο σάλιο μας!

Η νέα οδοντόκρεμα Zendium είναι μια επαναστατική προσέγγιση στη στοματική προστασία: Έχει φυσική αντιβακτηριακή δράση χρησιμοποιώντας ένζυμα και πρωτεΐνες, όπως το σάλιο, για να καταπολεμά τα βακτήρια. Με τον τρόπο αυτό «συνεργάζεται» με το σάλιο μας και ενισχύει τη φυσική άμυνα του στόματος ενάντια στα αίτια που προκαλούν προβλήματα στα δόντια και τα ούλα. Αυτή η «συνεργασία» μάς χαρίζει δροσερή αναπνοή, λευκότερα δόντια και γεύση που παραμένει αναλλοίωτη!

PACKSHOT allagi txt

Υπάρχουν 4 διαφορετικές προτάσεις για κάθε ανάγκη: η Zendium Complete Protection για ολοκληρωμένη προστασία των δοντιών και ολόκληρης της στοματικής κοιλότητας, η Zendium Fresh για με γεύση μέντας για αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας, η Zendium Gentle Whitening που βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής λευκότητας των δοντιών και είναι απαλή με τον σμάλτο και η Zendium Sensitive, ειδικά σχεδιασμένη για όσους έχουν ευαίσθητα δόντια. Υπάρχουν και 2 παιδικές: Μία για παιδιά από 1-6 ετών για προστασία και ενδυνάμωση των νεογιλών δοντιών και μία για παιδιά από 7 ετών και πάνω που προστατεύει τα νέα, μόνιμα δόντια.

Η σειρά ολοκληρώνεται από το στοματικό διάλυμα Zendium, το οποίο δεν περιέχει οινόπνευμα αλλά ένζυμα και πρωτεΐνες, και 4 οδοντόβουρτσες για να βρεις αυτή που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Λοιπόν; Ποιο σύστημα θα διαλέξεις;