ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σπουδαίοι αθλητές και καταξιωμένοι ηθοποιοί έβαλαν «Στόχο» την πρόληψη!

Μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα του πλανήτη, καταξιωμένοι ηθοποιοί, αθλητές με Ολυμπιακές διακρίσεις, κορυφαίοι φωτογράφοι, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να συμβάλουν στην εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους».

Σπουδαίοι αθλητές και καταξιωμένοι ηθοποιοί έβαλαν «Στόχο» την πρόληψη!

Φορώντας το διάσημο μπλουζάκι του «Στόχου», για την καμπάνια φωτογραφήθηκαν οι:

Ζέτα Μακρυπούλια, Μαρία Ναυπλιώτου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Κατερίνα Λέχου, Άννα Κορακάκη, Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση.

Την καμπάνια επιμελήθηκε ο γνωστός φωτογράφος Τάκης Διαμαντόπουλος, θερμός υποστηρικτής της δράσης.

Σήμερα ο «Στόχος» προσφέρει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε γυναίκες που έχουν ανάγκη, αντλώντας την πληροφόρηση από τα κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων.

Τώρα ξέρετε πως κάθε φορά που αγοράζετε ένα μπλουζάκι με σήμα το «Στόχο», μια άπορη γυναίκα αποκτά πρόσβαση στην πρόληψη.

Βάλτε και εσείς «Στόχο» την πρόληψη. Μπείτε στο stoxoshellas.gr.

Η εκστρατεία είναι μέλος της δράσης της ΜΚΟ «Στόχος-Πρόληψη», μιας διεθνούς πρωτοβουλίας που σκοπό έχει να μεταφέρει το αισιόδοξο μήνυμα της πρόληψης σε όλες τις γυναίκες. Παράλληλα, συγκεντρώνει χρήματα προκειμένου να υλοποίει δράσεις που σχετίζονται με την πρόληψη της ασθένειας του καρκίνου του στήθους. Όχημα της δράσης είναι τα διάσημα μπλουζάκια που σχεδίασε o Ralph Lauren, και τα άλλα προϊόντα με σήμα το «Στόχο».

Εδώ και 16 χρόνια, ο «Στόχος-Πρόληψη», μέσα από διάφορες δράσεις, συμβάλλει ώστε να εντάξουν οι Ελληνίδες την πρόληψη στην ζωή τους.

Συγκεκριμένα:

  • 4.000.000 άτομα ενημερώθηκαν για την πρόληψη του καρκίνου του στήθους
  • 27.000 άτομα έμαθαν την αξία της γυμναστικής στην πρόληψη του καρκίνου του στήθους
  • 22.000 γυναίκες έκαναν δωρεάν μαστογραφία
  • 8.000 γυναίκες έκαναν δωρεάν κλινικό έλεγχο μαστού

Πολλά και σημαντικά έχουν γίνει. Η ομάδα του «Στόχου» συνεχίζει να προσπαθεί για το καλύτερο.