ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ορθοβιοτική: Χαμόγελα και ευχές στην κοπή της πίτας

Ένα από τα μοναδικά πρότυπα πολυϊατρεία Προληπτικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης στην Ευρώπη, η Ορθοβιοτική, έκοψε προσφάτως την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, καλωσορίζοντας το νέο έτος και υπενθυμίζοντάς μας για ακόμη μία φορά τον λόγο που η Ορθοβιοτική έχει κατακτήσει την καρδιά και την καθημερινότητά μας.

Ορθοβιοτική: Χαμόγελα και ευχές στην κοπή της πίτας

Ειδικότερα, με την παρουσία εκλεκτών φίλων και συναδέλφων σε θερμή ατμόσφαιρα και με εξαιρετική διάθεση πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Ορθοβιοτικής την 1η Φεβρουαρίου 2017.

Η Ελεάνα Παπαχαραλάμπους, CEO της Ορθοβιοτικής, μοίρασε ευχές αγάπης σε όλους τους παρευρισκομένους και κάλεσε τον αξιότιμο Δρ Μιχάλη Παπαχαραλάμπους, Επιστημονικό Διευθυντή της Ορθοβιοτικής, αλλά και τους Επιστημονικούς Συνεργάτες της, Δρ Θεοδώρα Πετρακοπούλου, Δρ Sabine Wünschmann και Δρ Γρηγοράκη Στυλιανό, να κόψουν μαζί την πίτα (κεντρική φωτογραφία), ως ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης της συνδρομής τους στην ίδρυση αλλά και στην ανάπτυξη της Ορθοβιοτικής.

Η Ορθοβιοτική είναι γνωστό πως είναι ένα από τα μοναδικά πρότυπα πολυϊατρεία Προληπτικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης στην Ευρώπη. Δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην απόκτηση της βέλτιστης υγείας, στη μακροβιότητα του ατόμου, αλλά και στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής. Στο νέο και εξαιρετικά πολυτελές κτίριο της Ορθοβιοτικής, η ιατρική, η τεχνολογία και η αισθητική αποτελούν πρότυπο στον χώρο της πρόληψης και της αναγεννητικής ιατρικής.

Στόχος όλων των ιατρών είναι η αλλαγή της αντίληψης και της στάσης απέναντι στην πρόληψη, ενώ η εξειδίκευση της Ορθοβιοτικής εστιάζεται στην Αναγεννητική Ιατρική, η οποία αφορά όχι μόνο ανθρώπους προχωρημένης ηλικίας αλλά και νεότερους άνδρες και γυναίκες. Εξάλλου, η ηλικία είναι στο μυαλό μας!

Ορθοβιοτική: Μια εκπληκτική εμπειρία με στόχο την καλή υγεία!

Δείτε φωτογραφίες από την κοπή της πίτας στην παρακάτω gallery