ΦΑΡΜΑΚO

Τα Lanes στηρίζουν την 6η Διημερίδα & Έκθεση «Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας»

Τα Lanes, τα αγαπημένα συμπληρώματα διατροφής, παραμένουν πιστά στα ραντεβού τους με τα σημαντικότερα και μεγαλύτερα γεγονότα του Φαρμακευτικού κλάδου, υποστηρίζοντας έμπρακτα με την παρουσία τους την 6η Διημερίδα+Έκθεση «Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας».

Τα Lanes στηρίζουν την 6η Διημερίδα & Έκθεση «Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας»

Ανάμεσα στους 100 και πλέον χορηγούς-υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι και τα Lanes, που θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά την νέα, ανανεωμένη εικόνα των προϊόντων, τις νέες αναβαθμισμένες συνθέσεις πολυβιταμινών, το νέο καινοτομικό προϊόν Epax® Omega-3 και το νέο αδυνατιστικό προϊόν της σειράς Kcaligram.

Η 6η Διημερίδα+Έκθεση «Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας», μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις στο χώρο του Φαρμακείου, που αποτελεί κάθε χρόνο σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του κλάδου και όχι μόνο, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 14 & Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 (από τις 08:30 έως 20:30), στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο Αθηνών.

Κάθε χρόνο ο αριθμός τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών αυξάνεται με μεγάλο ρυθμό, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα το σημαντικό ρόλο και την αποδοχή που τυγχάνει η διοργάνωση από όλους τους επαγγελματίες του κλάδου. Φέτος αναμένονται να παραστούν περισσότεροι από 6.500 Φαρμακοποιοί & Ιατροί από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και να παρακολουθήσουν μία σειρά από ομιλίες και εργαστήρια που στόχο έχουν να εξελίξουν και να αναβαθμίσουν το επάγγελμα του Φαρμακοποιού.

Αναλυτικά, κατά τη διάρκεια της 6ης Διημερίδας + Έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν 28 Ομιλίες από 91 συνολικά ομιλητές, 8 Στρογγυλά Τραπέζια και 26 Εργαστήρια, όπου θα επικεντρωθούν σε θέματα Management, Διαχείρισης, Marketing, Merchandising, Επικοινωνίας Υγείας, Πιστότητας Πελάτη και Νέων Τεχνολογιών, θέματα που αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.