ΦΑΡΜΑΚO

Lanes «Βιταμίνη C» C σκέφτεται, C νοιάζεται, C φροντίζει

Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής «Βιταμίνη C» & «Echinacea» σε αναβράζουσα μορφή από τα Lanes, διατηρεί σταθερή την τιμή της παρά την τελευταία σημαντική αύξηση που επήλθε στο Φ.Π.Α των προϊόντων αυτών από 13% σε 23%.

Lanes «Βιταμίνη C» C σκέφτεται, C νοιάζεται, C φροντίζει

Τα Lanes, θέλοντας να δείξουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο, σε όσους αγαπούν και στηρίζουν τη σειρά, απορροφούν το επιπλέον κόστος και διατηρούν σταθερές τις τιμές. Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας Βιταμίνη C 1000mg σε σταθερή τιμή 4,90€, ώστε να συνεχίσετε να είστε κάθε μέρα καλά!

Η σειρά βιταμίνη C από τα Lanes σε αναβράζουσα μορφή με υπέροχες γεύσεις για εύκολη λήψη, στέκονται στο πλάι όσων θέλουν να θωρακίσουν τον οργανισμό τους. Η σειρά των προϊόντων διαθέτει διάφορες περιεκτικότητες βιταμίνης C, από 135mg έως και 1000mg, ενώ διαθέτει προϊόντα και με extra συστατικά όπως είναι η Echinacea, ο Ψευδάργυρος και το Panax Ginseng. Διαφορετικές λύσεις για διαφορετικές ανάγκες κάθε φορά. Βρείτε αυτή που σας ταιριάζει!

Η βιταμίνη C είναι η βιταμίνη... μπαλαντέρ! Πολύτιμη τόσο το χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι χάρη στις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες. Η καθοριστική σημασία της απλώνεται σε πολλά επίπεδα: από τη συμβολή της στην παραγωγή του κολλαγόνου για σφριγηλή επιδερμίδα και λαμπερά μαλλιά, έως την πρόληψη και την αντιμετώπιση του κρυολογήματος αλλά και την καταπολέμηση του αισθήματος της κόπωσης & της εξάντλησης που κυνηγά μονίμως τον σύγχρονο άνθρωπο. Απαραίτητη επίσης και στους καπνιστές, αφού η νικοτίνη καταστρέφει τη βιταμίνη C από τον οργανισμό και είναι απαραίτητη η καθημερινή αναπλήρωσή της.

Διαβάστε ακόμη:

Η βιταμίνη C μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων

Η βιταμίνη C μάς προστατεύει από το εγκεφαλικό

Υπερβιταμίνωση: Ποιους κινδύνους «κρύβει» για την υγεία