ΦΑΡΜΑΚO

Συνάντηση Θ. Δημόπουλου με ΕΟΦ, ΙΦΕΤ, Φίλο και Κούβελα σήμερα το μεσημέρι

Παρά το γεγονός ότι η θητεία του θα είναι πολύ σύντομη, ούτε καλά καλά ένα μήνα, ο υπηρεσιακός υπουργός Υγείας κ. Θάνος Δημόπουλος, έχει αρχίσει να ασχολείται με τα βαθειά νερά της υγείας, σχεδόν με το καλημέρα στο υπουργείο του.

Συνάντηση Θ. Δημόπουλου με ΕΟΦ, ΙΦΕΤ, Φίλο και Κούβελα σήμερα το μεσημέρι

Το μεταναστευτικό αποτέλεσε το πρώτο θέμα με το οποίο ασχολήθηκε το περασμένο Σάββατο, ενώ χθες συναντήθηκε με την διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και έστειλε μήνυμα για την επάρκεια φαρμάκων ιδιαίτερα όσον αφορά στους ογκολογικούς ασθενείς.

Σήμερα το μεσημέρι, ο κ. Δημόπουλος έχει καλέσει στο υπουργείο την διοίκηση του ΕΟΦ του ΙΦΕΤ καθώς και τους επικεφαλής των δύο Επιτροπών για το φάρμακο, τον κ. Γιάννη Φίλο, επικεφαλής της Επιτροπής Τιμών και τον Δημήτρη Κούβελα, επικεφαλής της Ειδικής Επιτροπής Κατάρτισης Καταλόγου Συνταγογραφούμενων Φαρμακευτικών Ιδιοσκευασμάτων και Εξορθολογισμού Πλαισίου Χορήγησης Ιδιοσκευασμάτων για Σοβαρές Ασθένειες

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπηρεσιακός υπουργός θα τονίσει και στα παραπάνω στελέχη την ανάγκη για επάρκεια φαρμάκων στην αγορά, ενώ θα συζητήσει και άλλα τεχνικά ζητήματα, θέλοντας να στείλει το μήνυμα, ότι το έργο στο υπουργείο Υγείας συνεχίζεται απρόσκοπτα, ακόμη και με υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Διαβάστε ακόμη:

Συνάντηση Δημόπουλου Κοντού - Ο υπουργός ζητά να μην λείπουν φάρμακα για σοβαρές ασθένειες

Τελετή παράδοσης-παραλαβής - Δημόπουλος: Στόχος να μη χαθούν κονδύλια του ΕΣΠΑ για την Υγεία - Κορουμπλής: Απόλυτη εμπιστοσύνη στο νέο υπουργό