Υπερτροφές και Υγεία

Πώς θα ανακτήσετε τις χαμένες σας δυνάμεις με φυσικό τρόπο;

Πώς θα ανακτήσετε τις χαμένες σας δυνάμεις με φυσικό τρόπο;

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας μπορεί να εξαντλήσουν τον οργανισμό μας. Οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής, το στρες και το άγχος προκαλούν κούραση και πεσμένες αποδόσεις.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με ένα κακό διατροφικό πρόγραμμα που δεν μας προσφέρει τα θρεπτικά συστατικά που έχουμε ανάγκη για να αντλήσουμε ενέργεια και να ανταποκριθούμε στις καθημερινές μας υποχρεώσεις, μας «αποδυναμώνουν» και μας εξαντλούν. Ωστόσο, υπάρχουν φυσικοί τρόποι για να νικήσουμε την κόπωση και να ενισχύσουμε φυσικά τον οργανισμό μας.

Κοιμηθείτε νωρίς

Μπορεί να ακούγεται δεδομένο, αλλά για αρκετούς από εμάς δεν είναι. Προκειμένου να νιώθετε ενεργητικοί και δραστήριοι, πρέπει να κοιμάστε τουλάχιστον έξι με οκτώ ώρες την ημέρα. Ο ύπνος είναι απαραίτητος για τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου, ενώ η έλλειψή του μπορεί να διαταράξει την ισορροπία της υγείας μας και να μας προκαλέσει προβλήματα, όπως έντονο άγχος και στρες. Κοιμηθείτε επαρκώς, λοιπόν, για να αναζωογονηθείτε, να γεμίσετε τις «μπαταρίες» σας και να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας

Η άσκηση θα σας βοηθήσει να νιώσετε ευεξία και αναζωογόνηση. Επιλέξτε το τρέξιμο, την κολύμβηση, το περπάτημα ή οτιδήποτε σας ευχαριστεί και κάντε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας για να αθληθείτε. Έτσι, θα διατηρήσετε τη φόρμα σας και θα αντιμετωπίσετε το άγχος και το στρες, δύο ακόμη λόγους που σας κάνουν να αισθάνεστε εξαντλημένοι. Πέρα από το γεγονός ότι βοηθάει σημαντικά τη σωματική σας υγεία, θα τονώσει και την ψυχολογία σας. Και αυτό διότι κατά τη διάρκεια της άσκησης ο οργανισμός μας απελευθερώνει ενδορφίνες, τις γνωστές ορμόνες της ευτυχίας!

Η διατροφή που νικάει την κούραση

Δεν είναι πάντα εύκολο να τρεφόμαστε υγιεινά κι έτσι αρκετές φορές καταλήγουμε σε εύκολες λύσεις και τροφές που είναι «φτωχές» σε θρεπτικά συστατικά. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε τη σημασία ενός σωστού και ισορροπημένου διατροφικού προγράμματος, που θα μας προσφέρει όλες τις βιταμίνες, τις πρωτεΐνες και τα μέταλλα που χρειαζόμαστε. Δοκιμάστε να αλλάξετε σταδιακά τις διατροφικές σας συνήθειες, εντάσσοντας περισσότερα φρούτα και λαχανικά στο πρόγραμμά σας, αντικαθιστώντας το λευκό με το μαύρο ψωμί, μειώνοντας το αλάτι και ενυδατώνοντας τον οργανισμό σας με επαρκείς ποσότητες νερού.

Εντάξτε τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής στη ζωή σας

Προκειμένου να ενισχύσετε τον οργανισμό σας, μπορείτε να δοκιμάσετε τα συμπληρώματα διατροφής. Επιλέξτε εκείνα που είναι φυσικά και βασίζονται σε υπερτροφές, οι οποίες έχουν ευεργετικές ιδιότητες. Ιδανικό για να τονώσετε τον οργανισμό σας και να ανακτήσετε τις χαμένες σας δυνάμεις είναι το Ιπποφαές, που είναι γνωστό και ως ο «βασιλιάς» των υπερτροφών, διότι περιέχει περισσότερα από 190 φυσικά και ωφέλιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό συστατικά, όπως βιταμίνες, μέταλλα και Ω λιπαρά οξέα.

Το SUPERFOODS® ΙΠΠΟΦΑΕΣ περιέχει όλα τα παραπάνω συστατικά στις ποσότητες που χρειαζόμαστε και είναι ό,τι πιο κοντά στον φυσικό καρπό. Πιο συγκεκριμένα, κάθε κάψουλα περιέχει 100% καθαρό έλαιο Ιπποφαούς και αποτελεί μια καθαρή, συμπυκνωμένη μορφή της πρώτης ύλης, χωρίς επιπλέον συστατικά ή χρωστικές. Και αυτό διότι παράγεται χάρη σε μια κορυφαία μέθοδο, την τεχνική της υπερκρίσιμης εκχύλισης, με την οποία επιτυγχάνεται η αποτελεσματικότερη απομόνωση του ελαίου και το τελικό προϊόν είναι ελεύθερο πρόσθετων χημικών και διαλυτών.

Έτσι, αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για ενέργεια και αντιοξειδωτική προστασία, ενώ συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος και στην ομορφιά των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος.

Καταναλώστε καθημερινά μία κάψουλα, που αντιστοιχεί σε 400 καρπούς Ιπποφαούς, για να βιώσετε άμεσα τα αποτελέσματα!