ΟΜΟΡΦΙΑ

Ομορφιά χωρίς όρια: NORMADERM - Η εφηβεία πέρασε, οι ατέλειες όμως παραμένουν, γι αυτό, πάρε τον έλεγχο

Από την εφηβεία στην ενηλικίωση, η ζωή αλλάζει, το ίδιο και οι ατέλειες. Η κατανόηση της επιδερμίδας και των αναγκών των γυναικών υπήρξε πάντοτε η κινητήριος δύναμη για τα Εργαστήρια Vichy, με στόχο να δώσουν σε όλες τις γυναίκες τη δυνατότητα να αισθάνονται καλά με την επιδερμίδα τους.

Ομορφιά χωρίς όρια: NORMADERM - Η εφηβεία πέρασε, οι ατέλειες όμως παραμένουν, γι αυτό, πάρε τον έλεγχο

Προκειμένου, λοιπόν, να τις βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν τις ατέλειες στην επιδερμίδα τους, μετά την εφηβεία, ήταν αναγκαία η κατανόηση των μηχανισμών που σχετίζονται με αυτό το φαινόμενο, καθώς με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα ανανεώνεται με διαφορετικούς, πιο αργούς ρυθμούς και τα συμπτώματα των ατελειών συχνά επιδεινώνονται.

Αιτίες και ψυχολογία

Διάφοροι ενδογενείς παράγοντες επηρεάζουν την εμφάνιση ατελειών στις ενήλικες γυναίκες, όπως η γενετική προδιάθεση, οι πληθυσμοί των βακτηριδίων και ο ορμονικός κύκλος. Πρόσφατες μελέτες επιβεβαιώνουν πως η έμμηνος ρύση επηρεάζει την εμφάνιση ατελειών κατά 88% και η έξαρσή τους κατά την περίοδο αυτή απασχολεί έως και το 83% των γυναικών . Ωστόσο, σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν και άλλοι παράγοντες όπως, η διατροφή, η ρύπανση, η κακή υγιεινή, το κάπνισμα, ο ήλιος και το άγχος.

Ατέλειες, δυσχρωμίες, διεσταλμένοι πόροι...Η εφηβεία πέρασε, οι ατέλειες όμως παρέμειναν. Μια πραγματικότητα με ψυχολογικές επιπτώσεις για το 50% των ενήλικων γυναικών. Στη μεταβατική περίοδο της εφηβείας, η επιδερμίδα με τάση ακμής, αντιμετωπίζεται ως κάτι φυσιολογικό και κοινωνικά αποδεκτό. Ωστόσο, από τις ενήλικες γυναίκες εκλαμβάνεται ως έντονο μειονέκτημα για την κοινωνική ζωή, με συνέπειες στην αυτοεκτίμησή τους, στην ικανότητα επικοινωνία τους, ακόμα και στη δυνατότητά τους να προσελκύσουν το άλλο φύλο.

ΝΕΑ NORMADERM Ενυδατική φροντίδα ημέρας– H καινοτομία

Επειδή
- η λειτουργία της ενήλικης επιδερμίδας διαφέρει κατά πολύ από τη λειτουργία της εφηβικής επιδερμίδας, όσον αφορά την ενυδάτωση, τις ατέλειες, την απόχρωση, την υφή και τους πόρους
- οι ορμονικοί κύκλοι παίζουν το ρόλο τους, περιοδικά, κάθε μήνα
- η ανάγκη τα προϊόντα περιποίησης να είναι αποτελεσματικά και ευχάριστα, είναι μεγάλη,

η Vichy είναι η 1η μάρκα που απαντά σε αυτό το πολυδιάστατο πρόβλημα. Ύστερα από 11 χρόνια έρευνας και 13 κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες, δημιούργησε την 1η επαναστατική σύνθεση που δρα ενάντια σε όλα τα συμπτώματα της ενήλικης επιδερμίδας με ατέλειες, και παρουσιάζει σήμερα τη νέα ολοκληρωμένη σειρά Normaderm. Για πρώτη φορά τα εργαστήρια Vichy συνδύασαν 2 μοναδικά δραστικά συστατικά, το Air LiciumTM κατά της γυαλάδας και το Phe Resorcinol με δράση ενάντια στα χρωματικά σημάδια που προσφέρουν αποτελεσματικότητα στις ατέλειες, χωρίς προηγούμενο.

Η ενυδατική φροντίδα Normaderm για την ενήλικη επιδερμίδα με ατέλειες, αποτελεί μία καινοτομία που αλλάζει τη ζωή των γυναικών, καθώς ανακτούν κάθε μέρα τον έλεγχο της επιδερμίδας τους, ξανακερδίζοντας αυτοπεποίθηση και αίσθημα ασφάλειας. #TAKECONTROL

ΝΕΑ NORMADERM Ενυδατική φροντίδα ημέρας - Η σύνθεση

Air LiciumTM – αντιμετώπιση της γυαλάδας

Με σύσταση κατά 99% κατ' όγκο αέρα, πρόκειται για το ελαφρύτερο υλικό στον κόσμο (προϊόν αεροδιαστημικής τεχνολογίας), έχει σχεδόν απεριόριστη ικανότητα απορρόφησης του σμήγματος, ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει την εξάτμιση του ιδρώτα. Επιπλέον, έχει μεγάλη ικανότητα διάχυσης του φωτός. Είναι τόσο ελαφρύ και ισχυρό που εξασφαλίζει ματ αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, καθαρή επιδερμίδα και βελτιωμένη όψη των πόρων.

Phe Resorcinol – δράση ενάντια στα χρωματικά σημάδια

Ένα δραστικό συστατικό, γνωστό για τη μείωση της παραγωγής μελανίνης και αποχρωματική δράση, με αποτέλεσμα να μειώνει τα επίμονα χρωματικά σημάδια. Έχει ακόμα, αναγνωρισμένη δράση στην αντιμετώπιση του βακτηριδίου P. Acnes, που σχετίζεται με την ανάπτυξη των ατελειών.

Συνδυασμός Σαλικυλικού οξέος + LHA – στοχευμένη δράση κατά των ατελειών

Η Vichy αυξάνει κατά 50% τη συγκέντρωση σε Σαλικυλικό οξύ για ακόμα πιο εντατική ανανέωση της επιδερμίδας. Καθώς το Σαλικυλικό οξύ και το LHA έχουν αντίστοιχα καταπραϋντική και αντιβακτηριδιακή δράση, δρουν συνδυαστικά στο επίπεδο του σμηγματογόνου αδένα με στόχο τον έλεγχο του πολλαπλασιασμού του βακτηριδίου P. Acnes, που ευθύνεται για την ανάπτυξη ατελειών.

Γλυκερίνη – ενίσχυση της άνεσης

Η επιδερμίδα με ατέλειες δε χρειάζεται μόνο επανόρθωση, αλλά έχει επίσης ανάγκη για ενυδάτωση, καταπράυνση και άνεση. Με την κατάλληλη συγκέντρωση γλυκερίνης η Normaderm διασφαλίζει ενυδάτωση για 24 ώρες. Σε συνδυασμό με ένα ενυδατικό σύμπλοκο, η γλυκερίνη απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας στην επιδερμίδα.

ΝΕΑ NORMADERM Ενυδατική φροντίδα ημέρας - Καλλυντική υφή και μοναδικά αποτελέσματα

Η Vichy συνδύασε δραστικά συστατικά κατά των ατελειών, που ενυδατώνουν, αλλά και συστατικά που προσφέρουν ματ αποτέλεσμα, χωρίς η σύνθεση να βαραίνει την επιδερμίδα, να την κάνει να ξεφλουδίζει ή να είναι «επιθετική». Για πρώτη φορά, οι γυναίκες αποκτούν αυτοπεποίθηση, χάρη σε ένα προϊόν περιποίησης τόσο αποτελεσματικό, όσο και ολοκληρωμένο. Η ενυδατική φροντίδα Normaderm προσφέρει :

1. 24ωρη ενυδάτωση
2. -75% ατέλειες
3. -25% σμήγμα
4. -28% δυσχρωμίες
5. -14% ορατοί πόροι

Διαβάστε ακόμη:

Και τώρα Neovadiol: Η επανάσταση στην επιδερμίδα στα χρόνια της εμμηνόπαυσης