ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Ο απόλυτος «οδηγός» για καλύτερο, δυνατότερο οργασμό

Η ευκολία επίτευξης του οργασμού, όπως και η ένταση του οργασμού, διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα.

Ο απόλυτος «οδηγός» για καλύτερο, δυνατότερο οργασμό

Υπάρχουν άραγε στρατηγικές που βοηθούν τις γυναίκες να απολαύσουν καλύτερους και πιο δυνατούς οργασμούς; Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι υπάρχουν.

1. Περισσότερη «ορμόνη της αγάπης»

189684


Απελευθερώνεται φυσικά από το σώμα με την αγκαλιά, το φιλί και κάθε είδους επαφή. Έρευνα που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Hormones and Behavior έδειξε ότι τα ζευγάρια που είχαν πάρει μια γερή δόση της ορμόνης με τη βοήθεια ειδικού σπρέι κατάφεραν να πετύχουν πολύ πιο δυνατούς οργασμούς σε σύγκριση με τους συμμετέχοντες που είχαν λάβει εικονικό φάρμακο (placebo).

2. Υπομονή

29694


Η λαϊκή ρήση λέει πως «το καλό πράγμα αργεί να γίνει» και οι επιστήμονες το επιβεβαιώνουν! Μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sex Research δείχνει ότι οι γυναίκες που προσπαθούν συγκεντρώνονται και «μπλοκάρουν» έναν αρχικό οργασμό καταφέρνουν στη συνέχεια να απολαύσουν έναν πολύ δυνατότερο.

3. Κατάλληλα γεύματα

39878834


Είναι γνωστό πως ορισμένες τροφές έχουν αφροδισιακές ιδιότητες. Μερικές από αυτές είναι οι μπανάνες, οι καυτερές πιπεριές, ο σολομός και το κρασί, καθώς συμβάλλουν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος σε κάθε σημείο του σώματος.

4. Γυμναστική

48685


Η καλή φυσική κατάσταση αναμφίβολα συμβάλλει στην καλή σεξουαλική ζωή. Υπάρχουν όμως και ασκήσεις που συμβάλλουν στοχευμένα στο δυνατότερο οργασμό. Πρόκειται για τις ασκήσεις του πυελικού εδάφους, γνωστές και ως ασκήσεις Kegel, οι οποίες εκγυμνάζουν τους μύες στη βάση της λεκάνης.

Διαβάστε επίσης:

Οι γυμναστικές ασκήσεις που θα σας φέρουν σε... οργασμό!
Οι 7 τροφές-βιάγκρα για ανεβασμένες επιδόσεις
Οι γυναίκες φτάνουν ευκολότερα σε οργασμό όταν...