ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

7 συμπεριφορές που κάνουν έναν άντρα να «κολλήσει» με μία γυναίκα

Για να σταματήσεις και να ταλαιπωρείσαι

Το σημερινό θέμα φίλη μου είναι ένα θέμα σοβαρό, που σίγουρα σε έχει απασχολήσει κάποια στιγμή στη ζωή σου, πιθανότατα να σε απασχολεί και τώρα. Είναι ένα θέμα ικανό να σε προβληματίσει και να σε στενοχωρήσει, παρά το γεγονός ότι τελικά δεν είναι και τόσο μεγάλης σημασίας. Γιατί λοιπόν εσύ, που είσαι μία καλλονή, που έχεις τη δουλειά σου, τις κοινωνικές σου συναναστροφές κτλ κτλ, αδυνατείς να τα βρεις με τον άντρα που θέλεις, με αποτέλεσμα να βασανίζεσαι και να στενοχωριέσαι. Παρόλα αυτά, εγώ είμαι εδώ για σένα, για να σου δώσω μερικές συμβουλές, οι οποίες-εύχομαι-να σου φανούν σωτήριες.

Αρχικά…

Εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα κακό. Γινόμαστε πιεστικές και τελικά το παιχνίδι το χάνουμε πριν καν το καταλάβουμε. Σε περίπτωση που θέλεις η σχέση σου να γίνει ουσιαστική, να καταλήξετε σε γάμο ή τελοσπάντων να είστε σύντροφοι-όπως συμβαίνει συνήθως-το πρώτο που θα πρέπει να κάνεις, είναι να χαλαρώσεις. Οι άντρες μισούν τις υστερικές γυναίκες, και αυτές που είναι μονίμως στην τσίτα. Δοκίμασέ το.

Μη γίνεσαι… ζήτουλας

Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η ελεύθερη μετάφραση του needy, όπως το αναφέρουν οι έρευνες του εξωτερικού. Σταμάτα να κρέμεσαι από πάνω του και να περιστρέφεται όλη σου η ζωή γύρω από εκείνον. Προσπάθησε να θυμηθείς πώς ήσουν πριν πέσεις στον έρωτά του, και γίνε εκείνο το άτομο. Σύντομα θα σε θεωρήσει δεδομένη, και θα πάψει να σε διεκδικεί. Το μόνο που θα κάνει, είναι να απαιτεί και να ζητάει (στην καλύτερη). Σύντομα αυτό θα το βαρεθεί. Λυπάμαι.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved