ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προκήρυξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Διεθνής Ιατρική - Διαχείριση Κρίσεων Υγείας»

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Διεθνής Ιατρική –Διαχείριση κρίσεων Υγείας» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

Προκήρυξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Διεθνής Ιατρική - Διαχείριση Κρίσεων Υγείας»

Η διάρκεια σπουδών του ΠΜΣ είναι 2 έτη (τέσσερα διδακτικά εξάμηνα) και η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική. Το πρόγραμμα οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών (ΜΔΕ- Μaster's degree).

Το ΠΜΣ έχει ως αντικείμενο την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης, εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας σε ιατρούς και άλλους επιστήμονες που ενδιαφέρονται για ειδικές σπουδές στα συνεχώς εξελισσόμενα πεδία της Επείγουσας Ιατρικής και Ιατρικής Καταστροφών, της Τροπικής και Ταξιδιωτικής Ιατρικής, της Επιδημιολογικής Επαγρύπνησης και Επιτήρησης ταξιδιωτών και μετακινούμενων πληθυσμών, καθώς και της Υγειονομικής Προστασίας Ευπαθών Πληθυσμών.

Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι της ημεδαπής ή ανεγνωρισμένων ΑΕΙ της αλλοδαπής Σχολών Ιατρικής, Επιστημών Υγείας, καθώς και άλλων Επιστήμων που έχουν αποδεδειγμένο ενδιαφέρον, προϋπηρεσία ή εμπειρία σε τομείς συναφείς με τα γνωστικά αντικείμενα του μεταπτυχιακού.

Για την συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αρχικά ηλεκτρονική αίτηση (διαθέσιμη στον ιστότοπο http://crisis.med.uoa.gr/) και στην συνέχεια να την υποβάλουν αυτοπροσώπως ή μέσω ταχυδρομείου, μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής στην διεύθυνση: «Βιβλιοθήκη Επιστημών Υγείας, Δήλου 1 και Μ. Ασίας, Γουδί ΤΚ 11527 Υπόψη κκ Έλενα Θεμελή, Μαρία Επισκόπου».

Λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων: Παρασκευή 27η Ιουνίου 2014.