ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΙΣΑ: Μία διαφορετική έκθεση από γιατρούς - καλλιτέχνες

Μία διαφορετική έκθεση στην οποία συμμετέχουν καλλιτέχνες (ζωγράφοι και γλύπτες) γιατροί, πραγματοποιείται στις 17 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ στο Μέγαρο ΥΠΑΤΙΑ (Πατησίων και Ηπείρου 2).

ΙΣΑ: Μία διαφορετική έκθεση από γιατρούς - καλλιτέχνες

Στην έκθεση, όπως ενημερώνει ο ΙΣΑ, θα συμμετέχουν 100 περίπου καλλιτέχνες όλων των ειδικοτήτων εκ των οποίων πολλοί σαν μέλη της Εταιρείας ιατρών καλλιτεχνών έχουν εκθέσει και βραβευθεί σε πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Θα παρουσιαστούν κλασσικά έργα σε λάδι, ακουαρέλες αλλά και πρωτότυπα έργα, φτιαγμένα με ιατρικά αναλώσιμα.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων θα διατεθούν έργα των ιατρών καλλιτεχνών, τα έσοδα από την πώληση των οποίων θα δωρηθούν για τις ανάγκες του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, που λειτουργεί στον Ι.Σ.Α. εδώ και 2,5 χρόνια και παρέχει Π.Φ.Υ. στους ανασφάλιστους και ανήμπορους συμπολίτες μας.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης αυτής, ο Ι.Σ.Α θα βραβεύσει συναδέλφους για τους οποίους έχουμε λάβει συγχαρητήριες επιστολές από πολίτες- ασθενείς, οι οποίες εξαίρουν το ιατρικό τους ενδιαφέρον, την επιστημοσύνη τους, την απαράμιλλη αφοσίωση και την προσφορά τους στον ασθενή, το ήθος και την ακεραιότητά τους. Οι γιατροί αυτοί αποτελούν πρότυπα και αναδεικνύουν την ιατροκοινωνική άσκηση της ιατρικής επιβεβαιώνοντας τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της στον οποίο η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών είναι πιστή καθότι τιμά τον Όρκο του Ιπποκράτη.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου.