ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα Σχολή Τουρισμού & Φιλοξενίας στο Mediterranean College σε συνεργασία με το Νο1* Βρετανικό Πανεπιστήμιο - University of Derby

Τη Σχολή Τουρισμού και Φιλοξενίας, εγκαινιάζει το Mediterranean College σε συνεργασία με το University of Derby, το κορυφαίο πανεπιστήμιο στη Μ. Βρετανία στις σπουδές Τουρισμού & Φιλοξενίας (*πανεπιστημιακή κατάταξη Guardian University Guide 2015).

Νέα Σχολή Τουρισμού & Φιλοξενίας στο Mediterranean College σε συνεργασία με το Νο1* Βρετανικό Πανεπιστήμιο - University of Derby

Στόχος της νέας σχολής είναι να συμβάλει στη βελτίωση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών σε κάθε τουριστική επιχείρηση –ανεξαρτήτως μεγέθους- και να εφοδιάζει τον κλάδο με άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Μια Σχολή η οποία προσφέρει πρωτοποριακά προγράμματα σε σπουδές Διεθνούς Διοίκησης Φιλοξενίας (International Hospitality Management) και - για 1η φορά στην Ελλάδα - το πρώτο προπτυχιακό Πανεπιστημιακό Πτυχίο (Bachelor) στον Επισιτισμό – Μαγειρική (Culinary Arts):

• BA (Hons) Culinary Arts (1 έτος ελληνόφωνο για απόφοιτους ΙΕΚ)

• BA (Hons) International Hospitality Management

• MSc International Hospitality Management (πιστοποιημένο από το Institute of Hospitality)

Σπουδές με πλεονεκτήματα:

• Το πτυχία απονέμονται από το University of Derby, το κορυφαίο Πανεπιστήμιο στην Αγγλία για σπουδές Τουρισμού– Φιλοξενίας και αποτελούν διαβατήριο για μια επιτυχημένη καριέρα στην Ελλάδα ή/ και διεθνώς.

• Η διδασκαλία είναι βιωματική και εργαστηριακή και ενισχύεται με τη συνδρομή επισκεπτών καθηγητών - κορυφαίων στελεχών του Τουριστικού και Ξενοδοχειακού κλάδου, οι οποίοι συνδέουν τη θεωρία με την πράξη.

• Η εκπαιδευτική διαδικασία περιλαμβάνει μαθητεία ή αμειβόμενη πρακτική σε κορυφαίες τουριστικές μονάδες στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, μέσα από το ευρύ δίκτυο συνεργατών του Κολλεγίου.

• Τα προγράμματα είναι αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας και οδηγούν στην απόκτηση τίτλων, ισοδύναμων επαγγελματικά με εκείνων των δημοσίων ΑΕΙ.
info@medcollege.edu.gr