ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά & τα ΙΕΚ ΣΒΙΕ απένειμαν πλήρη υποτροφία στην Ευανθία

Μια σημαντική πρωτοβουλία έλαβε χώρα την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου το μεσημέρι στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά: Το όνειρο ενός νέου ανθρώπου να σπουδάσει, έγινε πραγματικότητα!

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά & τα ΙΕΚ ΣΒΙΕ απένειμαν πλήρη υποτροφία στην Ευανθία

Στο πλαίσιο στήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, που στο ξεκίνημα της ζωής τους επιδιώκουν την μόρφωση, ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά και τα ΙΕΚ ΣΒΙΕ απένειμαν πλήρη υποτροφία στην Ευανθία Καφέ, για σπουδές Στελέχους Διατροφής και Διαιτολογίας.

Στην πολύ χαρούμενη μικρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου στον Πειραιά, παρευρέθησαν μεταξύ άλλων: Η κυρία Δάφνη Φουντουκάκου, Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας από τα ΙΕΚ ΣΒΙΕ, ο Πρόεδρος του ΙΣΠ κος Νίκος Πλατανισιώτης, η Αντιπρόεδρος κυρία Μαρία Μπουκουβάλα και ο κος Κρέων Συμεωνίδης (μέλος ΔΣ), καθώς και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νίκαιας κα Μαριάνθη Πανίδου που εισηγήθηκε το θέμα και φυσικά μέλη του Συλλόγου και φίλοι της Ευανθίας.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο ΙΣΠ ανανέωσε την δέσμευσή του να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων του Πειραιά με κάθε μέσον που μπορεί, πέραν της με συνέπεια και σοβαρότητα άσκησης του Ιατρικού Λειτουργήματος.