ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η δίχρονη Σκάρλετ έχει χάσει το ένα της χέρι – το ίδιο και η γάτα της (pics&vid)

Η δίχρονη Σκάρλετ Τίπτον από την Κομητεία Όραντζ της Καλιφόρνια έχει μια καινούργια φίλη, την Ντοκ.

Η δίχρονη Σκάρλετ έχει χάσει το ένα της χέρι – το ίδιο και η γάτα της (pics&vid)

Η Σκάρλετ υποβλήθηκε λίγο μετά τη γέννησή της σε ακρωτηριασμό, χάνοντας το αριστερό της χέρι, ενώ η Ντοκ βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη και ακρωτηριάστηκε το ένα από τα μπροστινά της πόδια.

10322657 578327545651755 8553737496472024449 n

Σύμφωνα με τη σελίδα Smiles For Scarlette στο Facebook, η Σκάρλετ γεννήθηκε με μια πρωτοφανή μορφή καρκίνου. Επρόκειτο για μάζες που αποτελούνταν από λιπώδεις όγκους και ινώδες υλικό σε συνδυασμό με μια ασαφή διάγνωση για ένα σπάνιο τύπο σαρκώματος.

Σε ηλικία μόλις 10 μηνών, οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το αριστερό της χέρι προκειμένου να τη σώσουν από βέβαιο θάνατο.

Η Ντοκ τραυματίστηκε σοβαρά από αυτοκίνητο, το οποίο συνέθλιψε το μπροστινό δεξί της πόδι. Η κατάστασή της ήταν τόσο άσχημη που αρχικά οι κτηνίατροι θεώρησαν ότι ήταν καλύτερο να της κάνουν ευθανασία. Τελικά, όμως, κατάφεραν να της σώσουν τη ζωή.

Οι γονείς της Σκάρλετ ήθελαν να της χαρίσουν ένα κατοικίδιο «με ειδικές ανάγκες» ώστε το κοριτσάκι να μπορεί να ταυτιστεί και να δεθεί μαζί του πιο εύκολα.

Λίγο μετά τα Χριστούγεννα, η οικογένεια ταξίδεψε σε καταφύγιο ζώων της Καλιφόρνια, όπου η Σκάρλετ γνώρισε την Ντοκ και η οικογένεια υιοθέτησε το τριών μηνών γατάκι.

{youtube}q9azB6w6BSM{/youtube}

Πηγή: A Plus

Διαβάστε επίσης:

Ο Μεγάλος Δανός βοήθησε τη Μπέλα να περπατήσει ξανά μετά από 9 χρόνια (pics&vid)
Ο σκύλος που συγκίνησε εκατομμύρια ανθρώπους σε λίγες μόλις ημέρες (βίντεο)
Έχετε στρες; Κάντε... γατοθεραπεία! (βίντεο)