ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ψήφισμα της Εταιρείας Παιδιατρικής Αιματολογίας Ογκολογίας, για την απώλεια του Χρήστου Βλάχου

Ψήφισμα με αφορμή τη θλιβερή αναγγελία της απώλειας του Χρήστου Βλάχου προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις “Η ΠΙΣΤΗ”, εξέδωσε το ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Αιματολογίας – Ογκολογίας.

Ψήφισμα της Εταιρείας Παιδιατρικής Αιματολογίας Ογκολογίας, για την απώλεια του Χρήστου Βλάχου

Το Διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Αιματολογίας – Ογκολογίας συνήλθε σε συνεδρίαση την 31η Μαΐου 2016. Εκτιμώντας το ήθος και την προσωπικότητα του εκλιπόντος και σε ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής για την ανεκτίμητη προσφορά του όσον αφορά τις προσπάθειες για την ολοκληρωμένη φροντίδα του παιδιού με καρκίνο, αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα
2. Να αποδώσει ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης για την προσφορά του
3. Εις μνήμην του εκλιπόντος να υπάρξει επιχορήγηση ποσού 500 ευρώ για την εκπαίδευση νέων Παιδιάτρων Αιματολόγων - Ογκολόγων.
4. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση της Εταιρείας μας στην οικογένεια του εκλιπόντος και όλους τους συνεργάτες και φίλους του και να δοθεί αντίγραφο του ψηφίσματος στην οικογένεια και το σύλλογο «Η ΠΙΣΤΗ».
5. Να αναρτήσει το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα της Εταιρείας και να απευθύνει σχετικό δελτίο τύπου στα μέλη και φίλους της Εταιρείας καθώς και τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΕΠΑΟ

Απόστολος Πουρτσίδης- Πρόεδρος και Δημήτριος Δογάνης- Γενικός Γραμματέας