ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σημάδια βελτίωσης εμφανίζει η υγεία της κυρίας Μ. Γιαννάκου - Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του Ερυθρού Σταυρού

Θετικά είναι τα σημερινά νέα από το δύσκολο μέτωπο που βιώνει τις τελευταίες ημέρες η 64χρονη πολιτικός κυρία Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία από το περασμένο Σάββατο νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Ερυθρός Σταυρός" όπου διακομίστηκε, έχοντας υποστεί έμφραγμα.

Σημάδια βελτίωσης εμφανίζει η υγεία της κυρίας Μ. Γιαννάκου - Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του Ερυθρού Σταυρού

Η κυρία Γιαννάκου, έχει αρχίσει και εμφανίζει σημάδια βελτίωσης, στην λοίμωξη που εμφάνισε μετά την επέμβαση. Συγκεκριμένα, η βαριά λοίμωξη που εκδηλώθηκε μετά την εισαγωγή της στη ΜΕΘ, μετά την επέμβαση της αγγειοπλαστικής στην οποία υποβλήθηκε και τη διασωλήνωσή της, αρχίζει να υποχωρεί. Οι τελευταίες ενδείξεις από τις εργαστηριακές εξετάσεις της κυρίας Γιαννάκου είναι αρκετά βελτιωμένες, ενώ πέφτει και ο πυρετός που είχε εμφανίσει απο το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι θεράποντες γιατροί προβληματίζονται κυρίως για την κατάσταση του αναπνευστικού της συστήματος, καθώς μέρος του πνεύμονα έχει τεθεί ουσιαστικά εκτός λειτουργίας: Οι απεικονιστικές εξετάσεις έδειξαν «ατελεκτασία πνεύμονα», μία μόνιμη βλάβη του οργάνου που προκαλείται μετά απο πνευμονία ή και άλλα αναπνευστικά νοσήματα.