ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Συνέχεια στη διαμάχη Άδωνι – ΜΚΙΕ με νέα δήλωση του υπ. Υγείας

Σε σίριαλ εξελίσσεται η διαμάχη του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου, με αφορμή την υπόθεση του 54χρονου άπορου ασθενή που χρειάστηκε εμφύτευση απινιδωτή στον Ευαγγελισμό.

Συνέχεια στη διαμάχη Άδωνι – ΜΚΙΕ με νέα δήλωση του υπ. Υγείας

Το νέο «επεισόδιο» στη διαμάχη είναι η τελευταία απάντηση του υπουργείου Υγείας στο ΜΚΙΕ, στην οποία δεν γίνεται καν λόγος για τον ασθενή που βρέθηκε ανάμεσα στα πυρά του Άδωνι και του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού, καθώς οι διαξιφισμοί έχουν εξελιχθεί σε πολιτική κόντρα.

Στην ανακοίνωσή του το υπ. Υγείας αναφέρει τα εξής:

«Χρειάστηκαν τρεις ανακοινώσεις για να αποκαλυφθεί σε όλο της το μεγαλείο η πραγματική ατζέντα του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού. Προκειμένου να υποστηρίξουν τις συνεχώς διαφοροποιούμενες φαντασιακές τους ανακοινώσεις, πέφτουν σε αντιφάσεις, ξαναγράφουν την ιατρική βιβλιογραφία, εκτοξεύουν αβάσιμες κατηγορίες, αρνούνται τις ευθύνες τους.
Την ώρα, δε, που επιχειρούν να εμφανιστούν ως αντικειμενικοί, ακομμάτιστοι και κατευθυνόμενοι αποκλειστικά και μόνον από ανιδιοτελή κίνητρα κοινωνικής ευαισθησίας, σχεδόν η μισή από την νέα τους, απολογητική ανακοίνωση, θυμίζει πολιτικό μανιφέστο.
Καθαρά και χωρίς περιστροφές: Προβλήματα πάντα θα υπάρχουν και υποχρέωση όλων, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, είναι η προσπάθεια επίλυσής τους. Η υγεία των συνανθρώπων μας δεν προσφέρεται για όχημα κομματικών επιδιώξεων. Ας το καταλάβουν μια και καλή οι υπεύθυνοι του Μ.Κ.Ι.Ε.».

Διαβάστε επίσης

ΜΚΙΕ προς Άδωνι: Αν δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα, παραιτηθείτε!

Συνεχίζεται το λεκτικό πινγκ πονγκ για τον άπορο ασθενή

Ένας άπορος ασθενής ανάμεσα στα πυρά Άδωνι και ΜΚΙΕ

Διευκρινήσεις του υπουργείου Υγείας για τον άπορο ασθενή του Ευαγγελισμού

Γιατί έβγαλαν άπορο ασθενή από το χειρουργείο του Ευαγγελισμού

Έβγαλαν από το χειρουργείο άπορο ασθενή, καταγγέλλει το ΜΚΙΕ