ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Ο Παν. Κουρουμπλής συναντά όλους του υπουργούς Υγείας - Η αρχή έγινε με τον Δημ. Κρεμαστινό

Πιστός στο δόγμα ότι ο παλιός είναι αλλιώς, ο νέος υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ξεκινά συναντήσεις με τις παλιές ... καραβάνες που πέρασαν από το υπουργείο Υγείας.

Ο Παν. Κουρουμπλής συναντά όλους του υπουργούς Υγείας - Η αρχή έγινε με τον Δημ. Κρεμαστινό

Ήδη η πρώτη συνάντηση που πραγματοποίησε ο κ. Κουρουμπλής, ήταν την Δευτέρα με τον καθηγητή Καρδιολογίας κ. Δημήτρη Κρεμαστινό και σίγουρα η σημειολογία της επικοινωνίας αυτής είναι μεγάλη. Ο κ. Κρεμαστινός, διετέλεσε εξωκοινοβουλευτικός Υπουργός Υγείας από τον Οκτώβριο του 1993 έως τον Φεβρουάριο του 1996 και την περίοδο αυτή, ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ήταν γενικός γραμματέας Πρόνοιας στο υπουργείο Υγείας.

Πληροφορίες από το γραφείο του κ. Κουρουμπλή αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες θα δει και άλλους πρώην υπουργούς Υγείας (την Τετάρτη θα δει τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Μάριο Σαλμά) προκειμένου να ενημερωθεί από πρώτο χέρι και να ακούσει τις εμπειρίες τους θετικές και αρνητικές αλλά και τους ελιγμούς που αξιοποίησαν οι ίδιοι κατά την διάρκεια της θητείας τους.

Μάλιστα λέγεται ότι ο νέος υπουργός Υγείας θα συναντήσει και τους δύο τελευταίους υπουργούς Υγείας τους κ.κ. Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη οι οποίοι μαζί με τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο σφράγισαν με την ανάλγητη σφραγίδα του Μνημονίου την υγεία και την περίθαλψη των πολιτών.

Διαβάστε ακόμη:

Κουρουμπλής: Το ΕΣΥ θα ανταποκριθεί με παρεμβάσεις χειρουργικού τύπου

Στον Υπουργό Υγείας οι νοσηλευτές