ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Debate για την υγεία οργανώνει το μεσημέρι της Πέμπτης ο ΙΣΑ - live streaming

Τις απόψεις τους για την επόμενη ημέρα της υγείας μετά το Τρίτο Μνημόνιο, της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και του ΕΟΠΥΥ, θα ξεδιπλώσουν το μεσημέρι στα γραφεία του ΙΣΑ, οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων σε debate. 

Debate για την υγεία οργανώνει το μεσημέρι της Πέμπτης ο ΙΣΑ - live streaming

Σε μία στιγμή ιδιαίτερα κρίσιμη για την χώρα, μετά την υπογραφή του Τρίτου Μνημονίου και μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, με πολλά μέτωπα ανοιχτά για την υγεία, το ΕΣΥ, τους ανασφάλιστους, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τους φαρμακοποιούς, την δραματική κατάσταση του ΕΟΠΥΥ με την μειωμένη ρευστότητα και την μετέωρη βιωσιμότητα των παρόχων υγείας, οι εκπρόσωποι των κομμάτων θα επιχειρήσουν να χαρτογραφήσουν την κατάσταση και να απαντήσουν στα καυτά ερωτήματα.

Παρόντες στο debate που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του ΙΣΑ θα είναι, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος, του ΠΑΣΟΚ ο κ. Βασίλης Λαοπόδης, εκ μέρους της Ν. Δημοκρατίας ο πρώην γ.γ. του υπουργείου Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, εκ μέρους των ΑΝΕΛ ο κ. Θάνος Παπαχριστόπουλος, εκ μέρους του ΚΚΕ ο κ. Ηλίας Σιώρας και εκ μέρους της Λαικής Ενότητας ο Μιχάλης Μπέλτσιος. Να σημειωθεί ότι το Ποτάμι δεν στέλνει εκπρόσωπό του.

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΣΙΔΙΚ: Επτά ερωτήματα-φωτιά στα κόμμματα για το μέλλον του ΕΟΠΥΥ, της περίθαλψης και των παρόχων

ΣΕΚ: Έκκληση να αντιμετωπιστούν ισότιμα και δίκαια όλοι οι πάροχοι υγείας από το κονδύλι του ΕΟΠΥΥ