ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Λουράντος: Σωστά η ΝΔ κατακρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα χρόνο πριν ήταν Κυβέρνηση όμως

«Η χώρα μας δεν βρίσκεται πλέον στο χείλος του γκρεμού αλλά κατρακυλά ανεξέλεγκτα. Αυτό λοιπόν που περιμένει ο ελληνικός λαός (και δεν φαίνεται να έρχεται..) είναι διεξόδους και όχι πομπώδεις αναφορές στην καμένη γη, τονίζει ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κώστας Λουράντος, σε σχόλιό του σχετικά με την «Μαύρη Βίβλο» την οποία δημοσιοποίησε η Ν.Δ. για τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ στην Υγεία.

Λουράντος: Σωστά η ΝΔ κατακρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα χρόνο πριν ήταν Κυβέρνηση όμως

«Η τετράδα της Νέας Δημοκρατίας σωστά κατακρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ , ξεχνώντας όμως ότι ένα χρόνο πριν ήταν Κυβέρνηση. Δεν θα αναφερθώ στην διάλυση των νοσοκομείων επί υπουργίας Γεωργιάδη και θα συμφωνήσω στην απραξία του ΣΥΡΙΖΑ να διορθώσει το χάος», σημειώνει με νόημα, επισημαίνοντας ότι περιμένει ως φαρμακοποιός «να διορθώσει την εσφαλμένη αναφορά για τα ΜΗΣΥΦΑ που ήταν απόφαση Βορίδη για την απελευθέρωση τους στο 2016 και με παρέμβαση του ΠΦΣ διορθώθηκε και πήγε στο 2017».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΦΣ υπενθυμίζει ότι ο κλάδος αναμένει τις θέσεις των εκπροσώπων του κόμματος για πολλά θέματα του κλάδου μου όπως το ιδιοκτησιακό, το ωράριο, τα πειθαρχικά συμβούλια, την στήριξη των μικρομεσαίων φαρμακείων.

«Τη καμένη γη την ακούσαμε πολλές φορές από τη Ν. Δ. και το ΠΑΣΟΚ και εσχάτως από τον ΣΥΡΙΖΑ. Την αναδάσωση περιμένουμε».

Διαβάστε επίσης:

«Η Μαύρη Βίβλος της υγείας»: Τα φαρμακερά βέλη της Ν. Δ. για τον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ

Η μάχη μόλις ξεκίνησε: Η Ν. Δημοκρατία αποδομεί το κοινωνικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ