Ο «σύμμαχος» που απελευθερώνει τη βουλωμένη μύτη και αντιμετωπίζει τη ρινική συμφόρηση

Μπορεί η συστηματική ενυδάτωση του οργανισμού σας, η χρήση απαλών χαρτομάντηλων και η σωστή διατροφή να είναι μερικά ευρέως γνωστά «μυστικά», έτσι ώστε να βιώσετε όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτήν τη δυσάρεστη κατάσταση, ωστόσο, υπάρχει ένας ακόμη «σύμμαχος», ο οποίος είναι πάντα δίπλα σας για να διώξει μακριά τα συμπτώματα της ρινικής συμφόρησης.

Ο λόγος για το Ronal, ένα ρινικό εκνέφωμα σταθερών δόσεων που ενδείκνυται για τη συμπτωματική ανακούφιση της ρινικής συμφόρησης σε χρόνιες και οξείες ρινίτιδες, παραρινοκολπίτιδες και ρινοφαρυγγίτιδες και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από επτά ετών και άνω, καθώς και σε ενήλικες. Με το Ronal, αρκούν 2 με 3 ψεκασμοί για να ανακουφιστείτε άμεσα από τα συμπτώματα της ρινικής συμφόρησης και να χαρείτε τις ανοιξιάτικες ημέρες.

KRUOLOGIMA.jpg

Άνετη χρήση με απλά «βήματα»

Πιο αναλυτικά, το Ronal απελευθερώνει τη βουλωμένη μύτη σε μόλις 25’’ και μειώνει τη διάρκεια της ρινίτιδας κατά δύο ημέρες*. Η εύχρηστη δοσομετρική αντλία που διαθέτει και το μικρό του μέγεθος, μάλιστα, σας δίνουν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιείτε έως δύο φορές την ημέρα, όπου και εάν βρίσκεστε, ακολουθώντας την εξής διαδικασία: Αρχικά, φυσήξτε τη μύτη σας για να προετοιμαστείτε. Στη συνέχεια κρατήστε το μπουκάλι σε όρθια θέση και εισάγετε το ακροφύσιο στο ρουθούνι σας. Αντλήστε μια φορά δυνατά και εισπνεύστε για λίγο το νέφος ψεκασμού, ενώ αμέσως μετά αφαιρέστε το ακροφύσιο από το ρουθούνι.

Φυσικά, είναι σημαντικό να θυμάστε πως η χρήση του Ronal δεν πρέπει να υπερβαίνει τις επτά συνεχόμενες ημέρες και ότι απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά άνω των επτά ετών, ενώ μια περίοδος χωρίς θεραπεία αρκετών ημερών πρέπει να προηγείται οποιασδήποτε επαναλαμβανόμενης χρήσης.

RONAL.png

Συν τοις άλλοις, η χορήγηση του Ronal σε παιδιά ηλικίας από επτά έως 12 ετών συνιστάται να πραγματοποιείται μόνο κατόπιν ιατρικής σύστασης και υπό την επίβλεψη ενηλίκου. Γι’ αυτόν τον λόγο, μην ξεχνάτε να κρατάτε το φάρμακο σε μέρη που δεν το φθάνουν και δεν το βλέπουν τα παιδιά.

Όσο για εσάς που θέλετε να γνωρίζετε τα χαρακτηριστικά του φαρμακευτικού αυτού προϊόντος, κάθε ψεκασμός περιέχει 22 mg υδροχλωρικής οξυμεταζολίνης, ενώ δεν περιέχει κορτιζόνη. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το φάρμακο μετά την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης, δηλαδή τους 24 μήνες.

RONAL2.png

Για εσάς, λοιπόν, που θέλετε να πείτε «αντίο» στη βουλωμένη μύτη και να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τη ρινική συμφόρηση, το Ronal είναι ο «σύμμαχός» σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να ανακουφιστείτε, είναι 2 με 3 ψεκασμούς σε κάθε ρουθούνι, δύο φορές την ημέρα -το πολύ για επτά συνεχόμενες ημέρες- και θα είστε έτοιμοι να αναπνεύσετε ξανά ελεύθερα.

*Για το Ronal 0,05% οξυμεταζολίνη κατά μέσο όρο σε σύγκριση με τον φυσιολογικό ορό.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΟΦ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ.

ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

P&G HEALTH GERMANY GmbH

Sulzbacher Strasse 40

658 Schwalbach Am Taunus

Γερμανία

Τηλ.: +49 61 51 / 8 56-22 60

Τοπικός Αντιπρόσωπος: ΠΡOΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Αγίου Κωνσταντίνου 49, 15124 Μαρούσι

Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ.: 210 8764000