ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Συνταγή για παγωτό βανίλια (εύκολη βάση παγωτού)

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη βάση του παγωτού (γεύση βανίλια):

70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

600 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης

400 ml ζαχαρούχο γάλα

Για γεύση σοκολάτα:

300 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη

Για γεύση μπανάνα:

3 λιωμένες μπανάνες ώριμες

1 κ.γ. κίτρινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

Για γεύση καραμέλα:

100 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης

50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

Για γεύση φυστικοβούτυρο:

150 γρ. φυστικοβούτυρο, crunchy

Δείτε περισσότερα εδώ

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved