ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Στυτική δυσλειτουργία: 12 άνδρες εξομολογούνται τις εμπειρίες τους

Η στυτική δυσλειτουργία δεν συνοδεύεται μόνο από πρακτικές δυσκολίες για τη σεξουαλική ζωή του άνδρα. Ακόμη μεγαλύτερο είναι το ψυχολογικό βάρος που συνεπάγεται τόσο για τον ίδιο όσο και για τη σύντροφό του.

Τι πραγματικά νιώθει και τι σκέφτεται ένας άνδρας που αντιμετωπίζει προβλήματα στύσης; Πρόκειται για ένα θέμα-ταμπού που ελάχιστοι άνδρες συζητούν ανοιχτά, ακόμη και με ένα γιατρό ή ψυχολόγο.

Μέσω της δωρεάν εφαρμογής Whisper, η οποία επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται μυστικά, μηνύματα, σκέψεις και συναισθήματα διατηρώντας την ανωνυμία τους, όλοι αυτοί οι άνδρες βρίσκουν ένα βήμα να εκφραστούν και να βγάλουν από μέσα τους ό,τι τους βασανίζει.

Δείτε μερικές πραγματικές εξομολογήσεις ανδρών που έχουν βιώσει την εμπειρία της στυτικής δυσλειτουργίας.

Μια κοπέλα μού θύμωσε λόγω ενός παροδικού επεισοδίου στυτικής δυσλειτουργίας. Αυτό συνέβη πριν δύο χρόνια. Το άγχος έκανε τη στυτική δυσλειτουργία μόνιμη.


Λέω συνεχώς στην κοπέλα μου ότι δεν είμαι ακόμη έτοιμος να κάνω σεξ μαζί της. Η αλήθεια είναι ότι έχω στυτική δυσλειτουργία.


Νομίζω ότι έχω ήπια στυτική δυσλειτουργία. Το είπα στο γιατρό μου και δεν μου πρότεινε τίποτα, κάτι που με ενόχλησε αρκετά.


Είμαι 27 ετών και πάσχω από στυτική δυσλειτουργία. Μόλις τελείωσα μια περιστασιακή σχέση επειδή δεν μπορούσα να πετύχω καλή στύση. Ποιο το νόημα πια;


Οι γυναίκες μού ρίχνονται κι εγώ τις διώχνω. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι ακόμη κι αν το ήθελα. Πάσχω από στυτική δυσλειτουργία.


Ανεχόμουν μια απαίσια κοπέλα για σύντροφό μου επειδή έχω πρόβλημα στύσης και φοβάμαι ότι καμία δεν θα με αποδεχτεί όπως είμαι.


Έχω στυτική δυσλειτουργία. Με αγχώνει και με φοβίζει να ξεκινήσω μια σχέση.


Χρειάζομαι θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία όμως ντρέπομαι υπερβολικά να την αναζητήσω. Το γεγονός ότι είμαι μόλις 29 ετών δεν βοηθά καθόλου.


Έχω πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας και είμαι μόλις 21 ετών. Νομίζω ότι η κοπέλα μου θα με παρατήσει λόγω αυτού.


Είμαι γύρω στα 20 και έχω στυτική δυσλειτουργία. Θέλω να βρω κοπέλα παρά το πρόβλημά μου, όμως φαίνεται ότι το σεξ είναι πολύ σημαντικό.


Έχω ήπια στυτική δυσλειτουργία και δεν το έχω παραδεχτεί στην κοπέλα μου. Πότε-πότε παίρνω κρυφά βιάγκρα για να πετύχω καλή στύση. Η ζωή είναι απαίσια μερικές φορές...


Η οικογένειά μου νομίζει ότι τρώω υγιεινά και γυμνάζομαι με στόχο την καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία. Αν και είναι αλήθεια, κανείς δεν ξέρει ότι έχω στυτική δυσλειτουργία και προσπαθώ να απαλλαγώ.

Διαβάστε επίσης:

Στυτική δυσλειτουργία στους νέους: Δείτε πού μπορεί να οφείλεται
Απώλεια στύσης λόγω προφυλακτικού: Μύθος ή αλήθεια;
Τα κορυφαία φυσικά αφροδισιακά σύμφωνα με τους επιστήμονες (εικόνες)

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved