ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο "Άγιος Βασίλης" ήρθε φέτος νωρίς στην "Ελπίδα"

Μια μέρα γεμάτη από τη μαγεία των Χριστουγέννων έζησαν χτες τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ».

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη που τα γέμισε χαρά ήταν ο ερχομός του "αληθινού Άγιου Βασίλη", από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας, που δεν ήρθε μόνος του, αλλά έφερε μαζί του τη γυναίκα του και τη βοηθό του, το Ξωτικό Inka.

Η δεύτερη έκπληξη ήταν τα αγόρια και κορίτσια της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Αμφιλοχίας, που έπαιξαν τα πιο χαρούμενα και όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Μαζί με τα παιδιά, τον Άγιο Βασίλη υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και ο Πρέσβης της Φινλανδίας στην Ελλάδα, κύριος Pauli Makela, υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε και η επίσκεψη του Άγιου Βασίλη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων.

"Τα υλικά αγαθά δεν είναι τα πιο σημαντικά σήμερα... Αυτό που έχει σημασία είναι να έχουμε οι άνθρωποι αγάπη μεταξύ μας και ο ένας να στηρίζει τον άλλον, ο ένας να βοηθά και να συμπονά τον συνάνθρωπό του, να του συμπαραστέκεται... να ζούμε όλοι μαζί μονιασμένοι μεταξύ μας και ειρηνικά", είπε μεταξύ άλλων ο Άγιος Βασίλης προς τα παιδιά και τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης.

Στα παιδιά μοιράστηκαν φυσικά πολλά δώρα και γλυκίσματα, ενώ ο Άγιος Βασίλης με τη σύζυγο και το Ξωτικό του, πέρασαν απ' όλα τα δωμάτια του νοσοκομείου, μοιράζοντας επιτραπέζια παιχνίδια στα παιδιά.

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved