ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκκληση για βρεφικά-παιδικά γάλατα από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

ΈκκλησηΈκκληση για βρεφικά γάλατα 1ης και 2η ηλικίας, παιδικά γάλατα εβαπορέ και πάνες απευθύνει στο ευρύ κοινό το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού (ΜΚΙΕ).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Ιατρείου, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών το απόθεμα του ΜΙΚΕ σε βρεφικά και παιδικά γάλατα έχει μειωθεί δραματικά.

Το ΜΚΙΕ κάθε μήνα βοηθά περίπου 100-150 βρέφη και παιδιά μέχρι 3 ετών και το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει σημαντικές ελλείψεις, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις άμεσες ανάγκες των συνανθρώπων μας, που δυστυχώς είναι διαρκείς.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με τη βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, σε σχεδόν 7 χρόνια, έχει δεχτεί πάνω από 60.000 ιατρικές επισκέψεις από όλη την Αττική αλλά και την επαρχία. Το ιατρείο λειτουργεί εξ ολοκλήρου με τη βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 200 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

Το Ιατρείο επισημαίνει ότι δεν δέχεται χρηματικές δωρεές, παρά μόνο δωρεές σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά του τις προσφέρει δωρεάν σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι που ζητάνε τη βοήθεια του ΜΚΙΕ προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι και/ή άποροι και/ή άνεργοι και/ή χαμηλόμισθοι-χαμηλοσυνταξιούχοι.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-9631-950 κατά τις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ:

  • ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00

Διεύθυνση Ιατρείου: Εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης, 200 μέτρα μετά την Τροχαία Ελληνικού, δίπλα από το Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού

E-mail: mkiellinikou@gmail.com

Ιστότοπος: www.mkiellinikou.org

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved