ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Επόμενη στάση η Φθιώτιδα για τον τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας

Στη Φθιώτιδα θα βρεθεί τη Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου, κλιμάκιο του τομέα Υγείας της ΝΔ, που προγραμματίζει περιοδείες σε όλη την επικράτεια.

Επικεφαλής της ομάδας που θα βρεθεί στη Φθιώτιδα θα είναι ο τομέαρχης Υγείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βασίλης Οικονόμου ο οποίος θα συνοδεύεται από τον αναπληρωτή του Ιάσωνα Φωτήλα αλλά και από τον τομεάρχη Οικονομικών, Χρήστο Σταικούρα.

Από το Μοσχάτο αναφέρουν πως η υγεία βρίσκεται στον πυρήνα του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι, τα στελέχη του κόμματος προγραμματίζουν περιοδείες για «να ακούσουν τα προβλήματα των εργαζομένων στο χώρο της υγείας και να δουν από κοντά τις όποιες δυσλειτουργίες, προκειμένου να επικαιροποιήσουν το πρόγραμμα και να δώσουν συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες λύσεις».

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Φθιώτιδα, οι βουλευτές θα επισκεφθούν το νοσοκομείο Λαμίας - όπου θα συναντηθούν με τη διοίκηση και το σωματείο εργαζομένων - και το Κέντρο Υγείας Αταλάντης. Επίσης θα συναντηθούν εκπροσώπους του τοπικού ιατρικού και φαρμακευτικού σύλλόγου.

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved