ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Optima Aloe Vera Juices

Για την υγεία του πεπτικού και συνολική ευεξία!

Optima Aloe Vera Juices

Ο χυμός της Αλόης περιέχει πλήθος διατροφικών στοιχείων και προμηθεύει τον οργανισμό με βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και ένζυμα. Επίσης, περιέχει πολυσακχαρίτες που αναζωογονούν τον οργανισμό και ανθρακινόνες που τονώνουν το πεπτικό σύστημα και βοηθούν στον καθαρισμό του εντέρου.

Η Optima προσφέρει τις ευεργετικές ιδιότητες της Αλόης σε 100% φυσικούς χυμούς που περιέχουν ένα μοναδικό μείγμα από ολόκληρο το φύλλο της Αλόης σε συνδυασμό με ζελέ από το εσωτερικό του.

Aloe Vera Juice Maximum Strength (500 ml/ 1000ml)

Πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά παρέχει όλα τα οφέλη της Αλόης με ισχυρή δράση. Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και προωθεί την κινητικότητα του εντέρου.

Aloe Vera Juice with Cranberry (500 ml/ 1000ml)

Ενισχυμένος με Cranberry που χαρίζει υπέροχη γεύση. Βοηθά στην προαγωγή της υγείας του πεπτικού συστήματος και στον καθαρισμό του εντέρου.

Aloe Vera Juice Detox (500 ml)

Ενισχυμένος με φυτικά εκχυλίσματα, όπως πράσινο τσάι και ρόδι. Συμβάλλει στον καθαρισμό και την αναζωογόνηση του οργανισμού, στην κινητικότητα του εντέρου και τη διατήρηση της εντερικής υγείας.

Τα προϊόντα προέρχονται μόνο από τα πιο φρέσκα φυτά Αλόης και έχουν υποστεί την ελάχιστη δυνατή επεξεργασία, ώστε τα φυσικά συστατικά τους να παραμένουν αναλλοίωτα και να εξασφαλίζονται τα υψηλότερα επίπεδα φυσικής δράσης του χυμού της Αλόης.

Παράγεται, συσκευάζεται στη Μεγάλη Βρετανία
Εισάγεται και διανέμεται από την ΙSOPLUS A.E.

Τηλ: 210 9579 707
www.healthyme.gr
www.facebook.com/healthyme.gr