ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

Νέα έκκληση στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ για τα ΚΕΠΑ

Έκκληση στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ απευθύνει ο πρόεδρος τουΟργανισμού, Δημήτρης Κοντός, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα την λειτουργία τωνΚέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ),
Νέα έκκληση στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ για τα ΚΕΠΑ

Έκκληση στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ απευθύνει ο πρόεδρος τουΟργανισμού, Δημήτρης Κοντός, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα την λειτουργία τωνΚέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), των Πρωτοβάθμιων Υγειονομικών ΕπιτροπώνΑνικανότητας (αναρρωτικές άδειες, εγκυμοσύνης κ.λ.π.) και των ΕπιτροπώνΦαρμάκου Υψηλού Κόστους, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ασφαλισμένοι.

«Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων ιατρών δεν πρέπει νααποτελέσουν αιτία για την παρεμπόδιση χρήσιμων κοινωνικών υπηρεσιών», αναφέρειο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Δ. Κόντος, ο οποίος επισημαίνει παράλληλα ότι έχουνφτάσει στον ΕΟΠΥΥ καταγγελίες ασφαλισμένων ότι κάποιοι συμβεβλημένοι ιατροί δενδέχονται επισκέψεις, ισχυριζόμενοι ότι έχει κλείσει ο αριθμός των ραντεβού.Παρόλο που έχει αυξηθεί ο αριθμός των επισκέψεων από 200 σε 400 κάθε μήνα. ΟΟργανισμός θα διερευνήσει κάθε καταγγελία ξεχωριστά και θα προχωρήσει στιςνόμιμες ενέργειες.