ΦΑΡΜΑΚO

ΕΟΦ: Ανάκληση του συμπληρώματος διατροφής ErgoStim

Την ανάκληση του συμπληρώματος διατροφής ErgoStim αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, καθώς σύμφωνα με την έκθεση ανάλυσης ταυτοποιήθηκε η φαρμακευτική ουσία Yohimbine, η οποία αναγράφεται στην επισήμανση της συσκευασίας και μπορεί να προκαλέσει φαρμακολογικές δράσεις.

ΕΟΦ: Ανάκληση του συμπληρώματος διατροφής ErgoStim

Η απόφαση εκδίδεται στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και η εταιρεία ΕRGO NUTRITION HELLAS, εισαγωγέας του προϊόντος στη χώρα μας, οφείλει να επικοινωνήσει με τους αποδέκτες των προϊόντων για την εφαρμογή της ανάκλησης και να ολοκληρώσει την απόσυρσή τους από την αγορά, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Να σημειωθεί ότι, το ErgoStim είναι μια αναβολική φόρμουλα, σχεδιασμένη για να βοηθήσει στην ενίσχυση της παραγωγής αναβολικών ορμονών (τεστοστερόνης) με αποτέλεσμα την ταχύτερη ανάπλαση κατεστραμμένου μυϊκού ιστού, αύξηση της δύναμης, της μυϊκής μάζας και της σεξουαλικής ικανότητας.

Το προϊόν απευθύνεται σε αθλητές και σε άτομα που γυμνάζονται συστηματικά ή σε όσους έχουν μειωμένη σεξουαλική διάθεση ή/και απόδοση.

Διαβάστε επίσης:

Ο ΕΟΦ ανακάλεσε συμπλήρωμα διατροφής

Ο ΕΟΦ ανακαλεί φάρμακο για λανθασμένη ένδειξη χορήγησης